Mamy system ten sam, tylko że....Teraz zamiast jeść dwa dni to samo, to dzielę i mrożę porcję na później
Ale ja stwierdzona alergie to dlaczego nie macie pepti na recepte? Wtedy to jest koszt 10 zł za puszkęNessa pisze: ↑06 lis 2018, 9:37Aneczka98 500 nie 900 już poprawiamźle mi się wpisało. wczoraj byliśmy u alergolog a i już pewne ze ma skazę białkowa
a już tak nam było super finansowo jak piła zwykle mleko. Ten Bebilon to 400g i wystarcza na 2,5 dnia, a czasami 2 dni przez to jak N je.... Przez propanolol ma brak apetytu, a żeby jej go podać musi zjeść.
Pytałam o to. SSkoro u N ha powoduje, że nie ma oznak alergii to nie trzeba pepti. Chodzi o skład, pepti tylko wtedy gdy po ha są objawy alergii. To już drugi alergolog w ciągu dwóch tygodni i dwa razy usłyszałam, że wystarczy ha. Tłumaczyli, że pepti w ostatecznosci.Aurinko pisze: ↑06 lis 2018, 9:42Ale ja stwierdzona alergie to dlaczego nie macie pepti na recepte? Wtedy to jest koszt 10 zł za puszkęNessa pisze: ↑06 lis 2018, 9:37Aneczka98 500 nie 900 już poprawiamźle mi się wpisało. wczoraj byliśmy u alergolog a i już pewne ze ma skazę białkowa
a już tak nam było super finansowo jak piła zwykle mleko. Ten Bebilon to 400g i wystarcza na 2,5 dnia, a czasami 2 dni przez to jak N je.... Przez propanolol ma brak apetytu, a żeby jej go podać musi zjeść.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 12 gości