Ile kosztuje życie...
Re: Ile kosztuje życie...
tak bo była promocja jednodniowa i był po 1.39
Dom do wynajęcia
https://www.olx.pl/d/oferta/wynajme-dom ... 6kHGS.html
2010-19.09-2015 *** N 23.07.2018 *** M 5.05.2020

https://www.olx.pl/d/oferta/wynajme-dom ... 6kHGS.html
2010-19.09-2015 *** N 23.07.2018 *** M 5.05.2020

Papier toaletowy
2 zgrzewki wody polaris
6pak danonkow
35zl
2 zgrzewki wody polaris
6pak danonkow
35zl
Przyszło rozliczenie za prąd
znowu mamy nadpłatę, także fajnie wychodzi.
Poza tym wpadł już zwrot z podatku.

Poza tym wpadł już zwrot z podatku.
U nas też prąd przyszedł i też szok, bo tylko 240 zł za 2 miesiące. No i prognoza przyszła na koleje i już mniej fajne bo prawie 500 zł... Ale lepiej 500 niż 700..
My dostaliśmy za prąd 100 zł niedopłaty :/
Aż sie boje jak wyjdzie woda
Dzisiaj przyjechały zakupy z frisco, masakra 160 zł prawie za nic. Jedyny zbytek to grana padano i cola, czyli jakieś 20 zł, reszta takie pierdy że nawet ich nie widać w kuchni. A wczoraj w mięsnym zostawiłam prawie 90 zł... w rossmanie ponad 50 zł
W tym miesiącu masakra będzie, naprawa samochodu będzie pójdzie z oszczędności...

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Aż sie boje jak wyjdzie woda
Dzisiaj przyjechały zakupy z frisco, masakra 160 zł prawie za nic. Jedyny zbytek to grana padano i cola, czyli jakieś 20 zł, reszta takie pierdy że nawet ich nie widać w kuchni. A wczoraj w mięsnym zostawiłam prawie 90 zł... w rossmanie ponad 50 zł
W tym miesiącu masakra będzie, naprawa samochodu będzie pójdzie z oszczędności...

Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Necia na spożywkę wydałam prawie 600 zł od czwartku
Tesco 220 zł,
Auchan 83 zł,
Biedronka 110 zł + 159 zł.
Szczerze jestem w szoku, że tak mi się kasa rozeszła, ale może jak przysiądę do listy obiadów, to będzie z czego ugotować
Dobrze że jest mięso w zamrażarce z poprzedniego miesiąca.

Tesco 220 zł,
Auchan 83 zł,
Biedronka 110 zł + 159 zł.
Szczerze jestem w szoku, że tak mi się kasa rozeszła, ale może jak przysiądę do listy obiadów, to będzie z czego ugotować

"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
Lisbeth
ale to może starczy na jakieś 2 tyg chociaż co?

Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
My wczoraj wyjątkowo tanio, bo tylko 100 zl w biedrze
no i 30 w mięsnym, ale mamy jeszcse wędline, więc jej nie kupowalam. Zostało nam sporo rzeczy z zeszłego tygodnia i tak o.
Tak jak piszecie o mrozeniu mięsa, to ja jakoś nie widzę w tym sensu. Kupuje co tydzień na tydzień, jakoś nie wiem po co kupować mięso na zapas.
My jeszcze nie mamy rozliczeń, u nas za prąd i gaz jakoś w czerwcu. Czynsz nadpłata, ale zawsze płacę więcej. Tyle, że teraz wzrosnie czynsz, w zależności od tego, czy uznają nam deklarację za śmieci, to albo 40 zl albo prawie 100 zl więcej będzie.
A jeśli chodzi o podatek, to będziemy mieć pierwszy raz zwrot, bo pierwszy raz odliczamy Internet

Tak jak piszecie o mrozeniu mięsa, to ja jakoś nie widzę w tym sensu. Kupuje co tydzień na tydzień, jakoś nie wiem po co kupować mięso na zapas.
My jeszcze nie mamy rozliczeń, u nas za prąd i gaz jakoś w czerwcu. Czynsz nadpłata, ale zawsze płacę więcej. Tyle, że teraz wzrosnie czynsz, w zależności od tego, czy uznają nam deklarację za śmieci, to albo 40 zl albo prawie 100 zl więcej będzie.
A jeśli chodzi o podatek, to będziemy mieć pierwszy raz zwrot, bo pierwszy raz odliczamy Internet

Lisbeth, nam w tym tygodniu też tyle pękło na spożywcze zakupy, a lodówka jest prawie pusta. Ale zakupy planuję dopiero w środę (poza owocami).
Adu ja tez sie zastanawiam po co sie mrozi mieso. Ale ja w zamrazalniku mam zwykle nadmiar henny i kostki lodu tylko 

mam nadzieję
u mnie zamrażarka i lodówka pełne.
Nakupiłam sera chyba na całym miesiąc na promocji "kup dwa zapłać mniej"
Z nieplanowanych wcześniej zakupów to dwa soki jabłkowe 5 l i mrożony dorsz czarny

Liczę, że przez najbliższe kilka dni będę wychodzić tylko po pieczywo, owoce i warzywa

Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
jeśli jest w korzystnej cenie to czemu nie?

Mrożenie to jedna z lepszych metod przechowywania żywności w dłuższym czasie, więc nie rozumiem tego czepiania się

Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
Ja tez mrożę mięso. Nie zawsze mam czas iść stać w kolejce po mięso. A kiedy jest promocja to tez kupuje na zapas, jeśli mam miejsce w zamrażarce. Nie widzę w tym nic dziwnego. Ostatnia rzecz, o której marze to stanie w kolejkach sklepowych z latającym koło nogi dzieckiem. Wczoraj np. kupiłam karkówki, schabu i fileta z indyka. Powinno starczyć na 2 tyg.
Ja nawet jak kupuje tylko na dany tydzień to mrożę to, czego nie użyje w ciągu najbliższych 2 dni.
Ja nawet jak kupuje tylko na dany tydzień to mrożę to, czego nie użyje w ciągu najbliższych 2 dni.
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Ja sie nie czepiam, tylko mnie akurat wkurzalaby koniecznosc pamietania o rozmrozeniu
Dlatego mam zamrazalnik pusty 
No ale my w domu miesa nie jemy wlasciwie.

No ale my w domu miesa nie jemy wlasciwie.