Ile kosztuje życie...
Re: Ile kosztuje życie...
Jajka bym wolała z bazarku, ale w obecnej sytuacji to już biorę co jest
Zaraz wyjdzie że wczoraj zrobiłam całkiem małe zakupy
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
Misiaq 350 zł
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
Mało
Jutro przyjeżdżają zakupy za 500 zł, na 8 zamawiam i też pewnie będzie 500-550 zł
Ale weź pod uwagę, ze mój ośmiolatek ma ograniczone rzeczy, które lubi, ale za to porcję zjada jak dorosła osoba. Więc ja muszę wyżywić 3 dorosłych i dziecko Chociaż nie będę udawać, ze oszczędzam na jedzeniu. Kupuję to co lubimy.
Lisbeth, mi sie wydaje, ze na tydzień dla 3 osob to raczej normalna kwota:)
Ja wlasnie obczailam, ze jest kilku dostawców miesa, wiec zamowie od nich w przyszlym tygodniu większy zapas, zeby bylo tak na ok miesiąc i sobie pomroze. Warzywka też zamowie lokalnie z warzywniaczka, a po reszte skoczymy do biedry
Ja wlasnie obczailam, ze jest kilku dostawców miesa, wiec zamowie od nich w przyszlym tygodniu większy zapas, zeby bylo tak na ok miesiąc i sobie pomroze. Warzywka też zamowie lokalnie z warzywniaczka, a po reszte skoczymy do biedry
Zauważyłam, że znowu jest 100 sztuk, bo złapałam dziś dostawę na jutro. Też prawie 500 zł zapłaciłam i za tydzień też pewnie wyjdzie podobnie. Dodatkowo mam w rossmannie do odbioru zamówienie za 200 zł :/
Ja bylam w sobotę na zakupach i w sumie wydałam 450 zł. Kupiłam mięso na 3 niedzielę i mam obiady obstawione do połowy przyszłego tygodnia, więc myślę, że nie jest źle.
U nas 2 sklepy uruchomiły sprzedaż na dowóz, ale nie dość, że drogo to jescze asortyment mają ubogi
U nas 2 sklepy uruchomiły sprzedaż na dowóz, ale nie dość, że drogo to jescze asortyment mają ubogi
Miśka wczoraj na pewno było 110 sztuk.
Wiem, bo wczoraj wrzucałam do koszyka świąteczne zakupy. Teraz jeszcze przy zbiorczych opakowaniach zaczęli naliczać każdą sztukę oddzielnie, czyli zgrzewka wody wpada jako 6 szt. a nie 1.
Ja wzięłam ostatnio we frisco też mięso, bo już nie chciałam wychodzić specjalnie po nie i nigdy więcej... tragedia, żylaste, twarde. Do niczego
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Neciu, a które brałaś? Ja kupuję wieprzowinę że znakiem QAFP i dla mnie jest bardzo dobra. Dużo lepsza, niż w lokalnych mięsnych. Piersi z kurczaka kupuję zagrodowe.
uff
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.