Ile kosztuje życie...
Re: Ile kosztuje życie...
Ja też używam tylko karty, za to mój M. nigdzie nie płaci karta, tylko gotówką
Ja też wszystko ogarnialam telefonem i notorycznie zapominałam portfela, więc ostatni czas, gdzie byłam więcej bez telefonu niż z był naprawdę trudny i stresujący
I u nas na bazarku tylko w niektórych miejscach można płacić nie-gotówką <foch>
I u nas na bazarku tylko w niektórych miejscach można płacić nie-gotówką <foch>
U nas na bazarku nie da się płacić kartą.
Wyobraźcie sobie, że potrzebowałam papieru do pieczenia i mąż się zaoferował, że pójdzie do sklepu. I kupił tylko ten papier! Muszę go częściej posyłać, bo ja bym pewnie wydała min. 50zł
Ja tez team karta... gotowke mam bardzo rzadko, a place gotowka chyba tylko w piekarni i na bazarku... ubrania nie pamietam kiedy lupowalam stacjonarnie (chyba, ze dla M do przrdszkola jakies gazetkowe zakupy w aldi/lidlu), w markecie tez nie pamietam kiedy ostatni raz zaplacilam gotowka, nawet jak za 4€ kupowalam...
A no i jak zamawiamy cos do jedzenia i nam przywoza to gotowka, ale to jakies awaryjne achowane mamy, bo inaczej zawsze poploch, czy mamy jakas gotowke w ogole
A no i jak zamawiamy cos do jedzenia i nam przywoza to gotowka, ale to jakies awaryjne achowane mamy, bo inaczej zawsze poploch, czy mamy jakas gotowke w ogole
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
nobale powiedz nir kończą się właśnie płatki co je od tygodnia zapominasz kupić i czy w w sobotę na śniadanko nie zjadłabys tego pysznego dżemu?
Ale czego się boisz?Suerte pisze:to ja nie lubię płacić kartą i uwaga nigdy nie wyciągałam kasy z bankomatu, bo się boję
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
że mi karta tam zostanie i ani iść ani zostać przy tym bankomacie
Suerte, na bankomatach jest numer telefonu, tak samo numer bankomatu. trzeba zadzwonić na infolinię i zgłosić. Kiedyś pisaliśmy reklamację, bo bankomat nie wydał kasy, a z konta ściągnął ale to było łatwo odkręcalne
Suerte, wybacz, ale trochę się uśmiałam ()
Możesz się jeszcze obawiać tego, że zapomnisz wziąć kasy, jak genialna Sofii
Możesz się jeszcze obawiać tego, że zapomnisz wziąć kasy, jak genialna Sofii
po angielsku w stresie na pewno się dogadam, że stoję pod bankomatem i kartę mi zeżarło
ale ja zawsze się boję przypału - do kasy samoobslugowej też nikt mnie nie namówi
ale ja zawsze się boję przypału - do kasy samoobslugowej też nikt mnie nie namówi
Haha Sofii, jak ostatnio wybierałam większą sumę, bo miałam za narożnik zapłacić to mi się Twoja przygoda przypomniała
Ja za to płaciłam parę lat temu w samoobsługowym tesco i zapomniałam wyjąć karty po zapłaceniu ... Dopiero jak chciałam płacić w Lidlu, po ok 30min, zauważyłam że nie mam karty
Na szczęście ktoś ja oddał do customer service
Na szczęście ktoś ja oddał do customer service
Ja miałam podobnie - bankomat wysunął pieniądze i od razu wsunął. Oddali kasę, ale długo to trwało.
Kartę też raz mi wciągnął, ale tak nie całkiem i wydłubałam długopisem
Ale rozumiem lęki Suerte, bo ja się ciągle boję tankować Tankuję jak absolutnie muszę, kiedy mi nie wystarczy mi oparów a jadę sama