porady techniczne, czyli co kupić czego unikać
Re: porady techniczne, czyli co kupić czego unikać
Adu, musiałam wygooglować
A mówiła, dlaczego one są lepsze od beckersa?
Farazi, mówiła, że tańsza tikkurilla jest jak droższy beckers. Ogólnie to tam bylo coś, że to jedno i to samo, ale kazała brać mimo wszystko tikku.
Jak dla mnie nie ma różnicy pomiędzy tikkurilla, beckersem a duluxem
Jak dla mnie nie ma różnicy pomiędzy tikkurilla, beckersem a duluxem
Gdy się wprowadzaliśmy to salon był malowany duluxem, a reszta domu beckersem. Nie ma nawet porównania, jeśli chodzi o komfort zmywania. Teraz tylko beckersa kupujemy.
Mój mąż trochę kręci nosem na tapetę, bo będzie na ścianie ze skosem z 1 strony i będzie przycinanie no ale to już nie mój problem
Mój mąż trochę kręci nosem na tapetę, bo będzie na ścianie ze skosem z 1 strony i będzie przycinanie no ale to już nie mój problem
Sofii, bo ten dulux kolory świata jest do kitu, ale ten easy care się ładnie zmywa
Chociaż ja polecam fluggera
Chociaż ja polecam fluggera
Yenna, być może. Natomiast beckersa mamy sprawdzonego i przy nim zostaniemy, dopóki dzieci nie podrosną
Dla mnie między duluxem A Bexkersem jest duża różnica. Przede wszystkim żaden kolor duluxa nie wyszedł na ścianie tak jak na opakowaniu, a przy beckersie nie mam absolutnie żadnych zastrzeżeń. I beckers wydał mi się wydajniejszy, duluxem musieliśmy czasem nakładać trzecią warstwę, w beckersie dwie.
Tikkurila z mieszalnika jest słaba, ale ta specjalna do kuchni i łazienek absolutnie bezkonkurencyjna.
Beckersa też sobie bardzo chwalimy i większość domu nim malowaliśmy. Przy najbliższym malowaniu będziemy próbować Fluggera.
Beckersa też sobie bardzo chwalimy i większość domu nim malowaliśmy. Przy najbliższym malowaniu będziemy próbować Fluggera.
Ja jestem tez absolutna fanka beckersa... w pl przed becjersem mielismy duluxa i porazka jak dla mnie w porownaniu do beckersa...
Jak sie wyprowadzilismy to zostalo niepomalowane za szafa bo juz stala jak malowalismy beckersem... tesciowa domalowala tylko w miejscu szafy i zupelnie nie bylo widac roznicy a pozostalosc byla juz dwa lata wczesniej malowana... i mimo ze jasny kolor jakas vanilia to chyba byla to zupelnie nie wymagaly sciany odawiezenia zeby od tego kawalka swiezo malowanego sie nie roznic...
Jak sie wyprowadzilismy to zostalo niepomalowane za szafa bo juz stala jak malowalismy beckersem... tesciowa domalowala tylko w miejscu szafy i zupelnie nie bylo widac roznicy a pozostalosc byla juz dwa lata wczesniej malowana... i mimo ze jasny kolor jakas vanilia to chyba byla to zupelnie nie wymagaly sciany odawiezenia zeby od tego kawalka swiezo malowanego sie nie roznic...
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Ja Wam powiem że moim największym odkryciem kolorystycznym jest biała ściana, która przy moich uzdolnionych istotach jest absolutnie bezkonkurencyjna
Vanilla cream? Pół domu mamy w tym kolorzeRuby pisze: Ji mimo ze jasny kolor jakas vanilia
Miska mozliwe... to juz 7 lat jak malowalismy nim nie wiem jak teraz wtedy jeszcze nie bylo jakiegos mega wyboru kolorystycznego... ale wiem ze cis z vanilia w nazwie a do tego mielismy wneki okien plus komin pomalowany czekolada... rewelacyjnie wygladaly te kolory i w ogole dla mnie genialna farba... jak kiedys bedziemy malowac sciany a nie tapetowac na bank z pl sobie zwieziemy beckersa
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
My malowaliśmy 5 lat temu, więc możliwe, że to ten sam kolor
Mojemu mężowi za to źle malowało się Beckersem. Fajny za to okazał się Magnat.
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka