Kuchnia
Re: Kuchnia
ciesze się, że Wam też się podoba już mnie głowa boli od tych wszystkich remontowych wyborów
Sowa wygląda to ślicznie, ale z utrzymaniem czystosci to chyba jednak szyba zawsze wygra tutaj duzo fug, wiec sama wiesz
Aurinko mnie szkło zawiodło. Mam nad zwyklym blatem i tam jest faktycznie praktyczne, ale mam tez nad plytą i o ile płytki przelecę bez refleksji ścierą raz na jakis czas, tak szkło wiecznie ma smugi.
A na zabrudzenie jest narażone jedno i drugie w tym samym stopniu
sowa nie wiem czy to praktyczne rozwiązanie, ale na pewno pięknie to wygląda!
Ja miałam białe płytki i fugi i teraz szybę i zdecydowanie wybieram szybę nie mam tego problemu o którym mówisz, wiec nie biorę go pod uwagę
Mimezja mi szyba właśnie też się trochę maże (?) już pomijając to, że mi się znudziła, tak samo jak lakierowane fronty
Aurinko- dlatego teraz jeśli płytki to tylko z ciemną fugą
Aurinko- dlatego teraz jeśli płytki to tylko z ciemną fugą
Mi się marzy coś takiego będziemy raczej też robić barek czy jak to się nazywa
- Załączniki
-
- kuchnia.jpg (102.26 KiB) Przejrzano 6338 razy
Sowaa na matowe fronty na tym forum narzekam tylko ja
Asieka ekstra
Asieka ekstra
Asieka- też fajna- taka nowoczesna ja już chyba babcinnieję...
Mimezja- nie tylko Ty- moja koleżanka też ale ja nie chcę takich całkiem matowych- bardziej taki pół mat/pół połysk- coś w ten deseń jak na zdjęciu- btw podobno te płytki ze zdjęcia są genialne w utrzymaniu czystości, ale chyba jednak bardziej bym je widziała w kabinie prysznicowej niż w kuchni (zdjęcie znalezione w internecie)
Mimezja- nie tylko Ty- moja koleżanka też ale ja nie chcę takich całkiem matowych- bardziej taki pół mat/pół połysk- coś w ten deseń jak na zdjęciu- btw podobno te płytki ze zdjęcia są genialne w utrzymaniu czystości, ale chyba jednak bardziej bym je widziała w kabinie prysznicowej niż w kuchni (zdjęcie znalezione w internecie)
- Załączniki
-
- 4412.jpg (196.84 KiB) Przejrzano 6328 razy
o rany zakochalam sie piekna kuchnia !sowaa pisze: ↑24 paź 2018, 12:49Asieka- też fajna- taka nowoczesna ja już chyba babcinnieję...
sowa płytki w tym typie moi rodzice mają na podłodze w łazoence.
Ich największa zaletą jest to, ze nie widać zabrudzeń
A kuchnia ze zdjęcia śliczna i okno nad zlewem - moje marzenie
Tylko mi się już chyba białe meble znudziły
Ich największa zaletą jest to, ze nie widać zabrudzeń
A kuchnia ze zdjęcia śliczna i okno nad zlewem - moje marzenie
Tylko mi się już chyba białe meble znudziły
Itzal mi też wpadła w oko
Misiaq też myślałam nad innym kolorem, ale chyba jednak znowu będzie biała, tylko tym razem już nie lakier a frezy. A plytki są piękne, ale chyba jednak zbyt odważne jak dla mnie
Misiaq też myślałam nad innym kolorem, ale chyba jednak znowu będzie biała, tylko tym razem już nie lakier a frezy. A plytki są piękne, ale chyba jednak zbyt odważne jak dla mnie
Mi się nigdy białe meble w kuchni nie podobały, ale jak urządzaliśmy mieszkanie to się dałam przekonać na białe, bo podobno są najlepsze do małych kuchni Wyboru nie żałuję, ale już mi się znudziły
Ogólnie to teraz białe meble dominują w kuchniach, rzadko się chyba zdarza, ze się teraz ktoś urządza i wybiera inny kolor mebli.