Kuchnia
Re: Kuchnia
Ja miałam białe płytki i fugi i teraz szybę i zdecydowanie wybieram szybę
nie mam tego problemu o którym mówisz, wiec nie biorę go pod uwagę

Mimezja mi szyba właśnie też się trochę maże (?) już pomijając to, że mi się znudziła, tak samo jak lakierowane fronty
Aurinko- dlatego teraz jeśli płytki to tylko z ciemną fugą

Aurinko- dlatego teraz jeśli płytki to tylko z ciemną fugą

Mi się marzy coś takiego
będziemy raczej też robić barek czy jak to się nazywa 

- Załączniki
-
- kuchnia.jpg (102.26 KiB) Przejrzano 7196 razy
Dom do wynajęcia
https://www.olx.pl/d/oferta/wynajme-dom ... 6kHGS.html
2010-19.09-2015 *** N 23.07.2018 *** M 5.05.2020

https://www.olx.pl/d/oferta/wynajme-dom ... 6kHGS.html
2010-19.09-2015 *** N 23.07.2018 *** M 5.05.2020

Sowaa na matowe fronty na tym forum narzekam tylko ja
Asieka ekstra

Asieka ekstra
Asieka- też fajna- taka nowoczesna
ja już chyba babcinnieję...
Mimezja- nie tylko Ty- moja koleżanka też
ale ja nie chcę takich całkiem matowych- bardziej taki pół mat/pół połysk- coś w ten deseń jak na zdjęciu- btw podobno te płytki ze zdjęcia są genialne w utrzymaniu czystości, ale chyba jednak bardziej bym je widziała w kabinie prysznicowej niż w kuchni
(zdjęcie znalezione w internecie)

Mimezja- nie tylko Ty- moja koleżanka też

- Załączniki
-
- 4412.jpg (196.84 KiB) Przejrzano 7186 razy
o rany zakochalam siesowaa pisze: ↑24 paź 2018, 12:49Asieka- też fajna- taka nowoczesnaja już chyba babcinnieję...
Mimezja- nie tylko Ty- moja koleżanka teżale ja nie chcę takich całkiem matowych- bardziej taki pół mat/pół połysk- coś w ten deseń jak na zdjęciu- btw podobno te płytki ze zdjęcia są genialne w utrzymaniu czystości, ale chyba jednak bardziej bym je widziała w kabinie prysznicowej niż w kuchni
(zdjęcie znalezione w internecie)

Itzal mi też wpadła w oko
Misiaq też myślałam nad innym kolorem, ale chyba jednak znowu będzie biała, tylko tym razem już nie lakier a frezy. A plytki są piękne, ale chyba jednak zbyt odważne jak dla mnie
Misiaq też myślałam nad innym kolorem, ale chyba jednak znowu będzie biała, tylko tym razem już nie lakier a frezy. A plytki są piękne, ale chyba jednak zbyt odważne jak dla mnie

Sowa bardzo ładna kuchnia 
Ja mam żółte meble w kuchni i nie żałuję. Zmieniłabym tylko blaty na ciemniejsze
Ja mam żółte meble w kuchni i nie żałuję. Zmieniłabym tylko blaty na ciemniejsze
A ja mam kuchnię grafitową w półmacie. Gdyby nie odpryski na lakierze, to bym złego słowa nie powiedziała o tym połączeniu.
Sowaa, a płytki super!
Sowaa, a płytki super!

Tez mi sie zawsze marzylo...
Teraz mam okno nad zlewem i jest moim najwiwkszym przeklenstwem! Ile razy je przeklinam jak mi czasem woda chlapnie (jednak plytki szybciej bylo wytrzec jak okno)
A juz nie pytaj ilu brzydkich slow uzywam myjac to onko... jedno skrzydlo spoko chociaz trzeba siedziec na blacie, czyli na wysokosci parapetu, co juz jest arednio wygodne no ale ok... a drugie skrzydlo to jedno wielkie skaranie, nie doac ze tylko troszke sie otworzy, bo jakze inaczej - kran nie pozwala na otwarcie go calkiem - to jeszcze jednym kolanem na zlewie trzeba przez to urzadzac wygibasy, zeby jakos reka siegnac do konca szyby od zewnatrz i jakos je umyc...
Wyleczylam sie na dobre ze zlewu przy oknie...
20.07.2015 - 10tc 
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵

05.01.2018 - 8tc

18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
My meble mamu jasno szare w macie i w sumie jestem zadowolona, chociaz paluszki czasem odbite widac
20.07.2015 - 10tc 
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵

05.01.2018 - 8tc

18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Ja też przeklinam okno nad zlewem, ciężko się myje, bo trzrba skakac nad zlewem a trzeba często, bo się chlapie
Ja też mam okno nad zlewem, ale nie bezpośrednio, jest pasek płytek, okno się nie chlapie.