Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Ja miałam wytrzymać do 11.11, zjeść rogala a potem dopiero na święta ale poległam. Teraz spróbuję mocniej zacisnąć pasa...
Mała, 2 miesiące.
Ja dopiero sobie pozwolę przy chrzcinach Leona (taką.mam nadzieję, że dopiero wtedy ) później będę organizować dwie imprezy urodzinowe, więc pewnie tez sobie pozwolę... A później najgorsze beda święta.
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Ja dopiero sobie pozwolę przy chrzcinach Leona (taką.mam nadzieję, że dopiero wtedy ) później będę organizować dwie imprezy urodzinowe, więc pewnie tez sobie pozwolę... A później najgorsze beda święta.
- mała_czarna
Ja mam prosta zasadę ze w święta się nie odchudzam. Wtedy moim celem jest tylko nie przeżreć sięCinnilla pisze: A później najgorsze beda święta.
Ja w tym roku tez chciałabym się nie przezrec, ale nie wiem czy się uda 

A ja miałam ocenę planku i wskazówki techniczne no ale jak ja zaczynałam z nią ćwiczyć to jeszcze stosunkowo mało znana była i na mesengerze mi wiadomości nagrywała z dnia na dzień a ja tylko dosylalam fotki i filmiki. I u mnie technika poprawiona i było już ok ale szczerze wygląd mojego brzucha nie wiele się poprawił po zakończenie planu a dodam że technicznie było ok, do tego ćwiczę przed lustrem zawsze....Także nie wiem... Pomału zaczynam oswajać się z tematem operacji. Jeszcze teraz do wiosny daje sobie czas by znowu 
zgubić ok 10 kg i dodatkowo ćwiczyć dalej z dds ( też zamierzam wziąć udział w listopadowym programie) a teraz robię ten przedstep techniczny przez 2 tygodnie. No i zobaczymy co dalej. W każdym razie jeśli mimo utraty wagi i ćwiczeń dalej nie będzie znaczącej poprawy to zaczynam drążyć temat operacji. Tylko do tego czasu musimy też podjąć decyzję odnośnie 3 dziecka, a w sumie to trochę gin powinien pomóc podjąć decyzję bo ja po 2 CC więc będę chciała najpierw zasięgnąć informacji czy nie ma przeciwwskazań i wtedy podjąć ostateczną decyzję.
Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

Kto tam się waży w piątki? Ja mam kolejny kilogram mniej
cieszę się tym bardziej, że w ciągu tygodniu jak stawałam kontrolnie, to wydawało mi się, że zupełnie nic nie leci.
Ja się ważę!
u mnie dziś 1,2 kg mniej.

Cinnila, cwaniara! Graty!
- mała_czarna
Ja też. U mnie tylko 0.9 

U mnie tylko -0.6 kg ale nie oszukujmy się, w tym tygodniu trochę pocisnelam z grzeszkami 
A Wam bardzo gratuluję pięknych spadków!

A Wam bardzo gratuluję pięknych spadków!

- mała_czarna
Cinnilla Tobie to pięknie leci
dużo Ci do celu jeszcze zostalo?
Efryna Shattered graty
Ja musze wody przypilnowac może to pomoże.

Efryna Shattered graty

Ja musze wody przypilnowac może to pomoże.
Dziewczyny również gratuluję! Oby w kolejnym tygodniu dalej byly spadki na wadze 

Mała_czarna, chciałabym jeszcze 13 kg, chociaż już super by bylo jakby jeszcze 8 spadło

Mała_czarna, chciałabym jeszcze 13 kg, chociaż już super by bylo jakby jeszcze 8 spadło

Super wyniki dziewczyny 
Ja też w piątki się ważę i u mnie aż 0,4 kg
no ale jakieś tam grzeszki były więc czego oczekiwać
zresztą ja teraz mam trochę inną taktykę, nie chce typowo diety bo w zeszłym roku pięknie zgubiłam, ale jednak na diecie nie mogę i nie chce byc całe życie więc teraz bardziej stosuje zdrowszy tryb życia i pomału ale leci, od 05 października mam - 2,5 kg 

Ja też w piątki się ważę i u mnie aż 0,4 kg

- mała_czarna
U mnie największym sprzymierzeńcem mojej diety jest K- tylko chodzi i sprawdza co by mi tu podjeść 

Zgrzeszyłam... Wypiłam piwo i zjadłam obrzydliwie słony słonecznik - sama sobie na patelni uprazylam... No taka chęć miałam że szok