Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Kto tam się waży w piątki? Ja mam kolejny kilogram mniej cieszę się tym bardziej, że w ciągu tygodniu jak stawałam kontrolnie, to wydawało mi się, że zupełnie nic nie leci.
Ja się ważę! u mnie dziś 1,2 kg mniej.
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Cinnila, cwaniara! Graty!
- mała_czarna
Ja też. U mnie tylko 0.9
U mnie tylko -0.6 kg ale nie oszukujmy się, w tym tygodniu trochę pocisnelam z grzeszkami
A Wam bardzo gratuluję pięknych spadków!
A Wam bardzo gratuluję pięknych spadków!
- mała_czarna
Cinnilla Tobie to pięknie leci dużo Ci do celu jeszcze zostalo?
Efryna Shattered graty
Ja musze wody przypilnowac może to pomoże.
Efryna Shattered graty
Ja musze wody przypilnowac może to pomoże.
Dziewczyny również gratuluję! Oby w kolejnym tygodniu dalej byly spadki na wadze
Mała_czarna, chciałabym jeszcze 13 kg, chociaż już super by bylo jakby jeszcze 8 spadło
Mała_czarna, chciałabym jeszcze 13 kg, chociaż już super by bylo jakby jeszcze 8 spadło
Super wyniki dziewczyny
Ja też w piątki się ważę i u mnie aż 0,4 kg no ale jakieś tam grzeszki były więc czego oczekiwać zresztą ja teraz mam trochę inną taktykę, nie chce typowo diety bo w zeszłym roku pięknie zgubiłam, ale jednak na diecie nie mogę i nie chce byc całe życie więc teraz bardziej stosuje zdrowszy tryb życia i pomału ale leci, od 05 października mam - 2,5 kg
Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Ja też w piątki się ważę i u mnie aż 0,4 kg no ale jakieś tam grzeszki były więc czego oczekiwać zresztą ja teraz mam trochę inną taktykę, nie chce typowo diety bo w zeszłym roku pięknie zgubiłam, ale jednak na diecie nie mogę i nie chce byc całe życie więc teraz bardziej stosuje zdrowszy tryb życia i pomału ale leci, od 05 października mam - 2,5 kg
- mała_czarna
U mnie największym sprzymierzeńcem mojej diety jest K- tylko chodzi i sprawdza co by mi tu podjeść
Zgrzeszyłam... Wypiłam piwo i zjadłam obrzydliwie słony słonecznik - sama sobie na patelni uprazylam... No taka chęć miałam że szok
- Escherichia
Gratuluję sukcesów
Ja ruszyłam z miejsca. W sensie tyłek. Trening na basenie zaliczony
Ja ruszyłam z miejsca. W sensie tyłek. Trening na basenie zaliczony
Dziewczyny wykupujące diety i dzieciate - jak ogarniacie żywienie dzieci? Jedzą to co wy, czy dla nich oddzielne obiady?
Sofii, A je w przedszkolu w tygodniu, w weekendy ogarniam jej osobne, ale często zbliżone do naszych, chyba, że mamy coś totalnie z czapy.
- mała_czarna
Sofii K.w tygodniu w żłobku a na weekendzie je to co P na obiad.
Efryna, to chyba ładnie A je w przedszkolu i spore porcje mają? B je obiady na stołówce najczęściej bez problemu ale przychodzi do domu i jeszcze je z nami, więc jego też muszę brać pod uwagę.efryna pisze:Sofii, A je w przedszkolu w tygodniu, w weekendy ogarniam jej osobne, ale często zbliżone do naszych, chyba, że mamy coś totalnie z czapy.