Ile kosztuje życie...
Re: Ile kosztuje życie...
Nessa kciuki!!!
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Nessa, kciuki za wyniki!
Nessa, trzymam mocno kciuki za pomyślne konsultacje. Kiedy jedziecie do tych specjalistów? Oby jak najszybciej Was uspokoili.
Nessa kciuki za N!
20.07.2015 - 10tc 
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵

05.01.2018 - 8tc

18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Jedna pani doktor zgodziła się otworzyć gabinet dla nas 12 listopada, a u drugiej jak się tylko zwolni jakiś termin to zadzwonią.
Dziękuję dziewczyny :*
N 2018
M 2023
M 2023
Właśnie zadzwonili, że ta druga doktor przyjmie nas jutro. Dobrze, że się udało bo miała terminy na grudzień ..
N 2018
M 2023
M 2023
Nessa, super!
Super! Kciuki za badania!Nessa pisze:Właśnie zadzwonili, że ta druga doktor przyjmie nas jutro. Dobrze, że się udało bo miała terminy na grudzień ..
Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
Ja dzisiaj jestem zła. Zaplanowałam budżet na ten miesiąc. A mój mąż sobie pojechał do casto i wydał ponad 1000 na jakieś bardzoniezbędnekonieczne rzeczy. Wszystko przez to, że robią naszą drogę i na wyjeździe naszego domu będzie próg zwalniający... Musimy podnosić bramę. Dobrze, że wstrzymalismy się z kostką.
Sofii, współczuję.
Ja dzisiaj dostalam szoku jak weszłam na konto. Ł dostal wypłatę 27 a my wydaliśmy z niej juz 800 za nie wiem co. I naprawde nie wiem na co, ani ciuchow ani nic.
Mam postanowienie, ze od nowego roku bede pilnować bardziej, bo chcemy mój samochód zmienic, plus wiadomo wakacje, więc zeby sie nie wyzerowac.
Ja dzisiaj dostalam szoku jak weszłam na konto. Ł dostal wypłatę 27 a my wydaliśmy z niej juz 800 za nie wiem co. I naprawde nie wiem na co, ani ciuchow ani nic.

Mam postanowienie, ze od nowego roku bede pilnować bardziej, bo chcemy mój samochód zmienic, plus wiadomo wakacje, więc zeby sie nie wyzerowac.

Adu, P dostał wypłatę 30, a wydaliśmy już 1,5 tysiąca. Fakt, że już wszystko mamy opłacone i już nawet lekarza zaliczylismy z dziećmi, no ale za szybko to idzie.
Sofii, nieźle.
Sofii, nieźle.
To my wydaliśmy od 1 listopada 2 tysiące prawie i nic nie jest opłacone. Dlatego jestem taka wściekła.