Ile kosztuje życie...
Re: Ile kosztuje życie...
U mnie wyszlo ok 800 zl. A w sumie kupujemy tylko mojej rodzinie, od niego tylko jego rodzicom i bratu. No i tu nie ma prezentu Łukasza, bo jego sam kosztuje drugie tyle 

Adu, a co mu kupujesz?
Katherina, smartwatcha. I moooze sluchawki do xboksa, jeśli zegarek upoluje w dobrej cenie.

U nas prezenty w tym roku, to maly wydatek na szczeacie...
Ale sporo oszczednosci pozarl podatek, no i wklas na samochod...
Teraz jeszcze w przyszlym tygodniu jade zmienic kola w nowym samochodzie, a w grudniu podatek za drugi samochod i ubezpieczenie za oba
Ale sporo oszczednosci pozarl podatek, no i wklas na samochod...
Teraz jeszcze w przyszlym tygodniu jade zmienic kola w nowym samochodzie, a w grudniu podatek za drugi samochod i ubezpieczenie za oba
20.07.2015 - 10tc 
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵

05.01.2018 - 8tc

18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
My zazwyczaj na innych wydajemy co roku tyle samo, jedynie co roku ktos przybywa do obdarowania
Najwiecej to wydajemy na prezenty dla siebie 

Karla, a co sobie zazyczylas?
mój tez będzie tanszy raczej niz ten Ł, ale ja sobie na niego zbieram juz jakis czas, bo już robiłam dwa podejścia do kupna tego zegarka

Ok, policzyłam konkretnie te nie dla nas. Tysiac złotych. W przyszlym roku zacznę kupować prezenty juz w czerwcu
A najlepsze jest to, ze tu wszyscy mają prezentu po około 50 zl. Mega sie cieszę, że już wcześniej sobie zbierałam kase na te prezenty.

Same prezenty na swieta to to jakieś 650 zł bez prezentu dla mnie i męża, bo ani ja nie wiem co dostanę od niego, ani ja jeszcze nie wiem na co się zdecyduje. Myśle w tysiącu się zmieścimy. Łącznie 19 osób wiec chyba niezle.
U mnie też w tej kwocie prezenty dla 20 osób. W sumie w tej kwocie jest prezentów dla 20 osób plus dla dwóch osób na imieniny.

To u nas tysiąc to same dzieci, mam nadzieję, że uda się w 2 tysiącach zamknąć.
Wysłane z mojego LG-K430 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego LG-K430 przy użyciu Tapatalka
Ja nie liczyłam siebie ale męża już tak. Dla niego potrzebuję ok 150zl i mam nadzieję, że on też się w takiej kwocie zmieści. Nigdy sobie nie robiliśmy jakoś bardzo drogich prezentów pod choinkę. Najwięcej idzie na dzieci.
Jeszcze dziś się dowiedziałam, że ciotka z de szykuje paczkę dla maluchów (mieli przyjechać ale musieli odwołać), więc wypadałoby dla mojego kuzyna też coś wysłać. Kolejne 150zl z wysyłką.
Trzeba było nie liczyć
Jeszcze dziś się dowiedziałam, że ciotka z de szykuje paczkę dla maluchów (mieli przyjechać ale musieli odwołać), więc wypadałoby dla mojego kuzyna też coś wysłać. Kolejne 150zl z wysyłką.
Trzeba było nie liczyć