Ile kosztuje życie...
Re: Ile kosztuje życie...
My zazwyczaj na innych wydajemy co roku tyle samo, jedynie co roku ktos przybywa do obdarowania Najwiecej to wydajemy na prezenty dla siebie
Karla, o w zasadzie u nas tak samo:)
Adu, I oczywiscie z naszej trojki to najmniej wydalismy na moj prezent
Karla, a co sobie zazyczylas? mój tez będzie tanszy raczej niz ten Ł, ale ja sobie na niego zbieram juz jakis czas, bo już robiłam dwa podejścia do kupna tego zegarka
Ok, policzyłam konkretnie te nie dla nas. Tysiac złotych. W przyszlym roku zacznę kupować prezenty juz w czerwcu A najlepsze jest to, ze tu wszyscy mają prezentu po około 50 zl. Mega sie cieszę, że już wcześniej sobie zbierałam kase na te prezenty.
Same prezenty na swieta to to jakieś 650 zł bez prezentu dla mnie i męża, bo ani ja nie wiem co dostanę od niego, ani ja jeszcze nie wiem na co się zdecyduje. Myśle w tysiącu się zmieścimy. Łącznie 19 osób wiec chyba niezle.
U mnie też w tej kwocie prezenty dla 20 osób. W sumie w tej kwocie jest prezentów dla 20 osób plus dla dwóch osób na imieniny.
To u nas tysiąc to same dzieci, mam nadzieję, że uda się w 2 tysiącach zamknąć.
Wysłane z mojego LG-K430 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego LG-K430 przy użyciu Tapatalka
Ja nie liczyłam siebie ale męża już tak. Dla niego potrzebuję ok 150zl i mam nadzieję, że on też się w takiej kwocie zmieści. Nigdy sobie nie robiliśmy jakoś bardzo drogich prezentów pod choinkę. Najwięcej idzie na dzieci.
Jeszcze dziś się dowiedziałam, że ciotka z de szykuje paczkę dla maluchów (mieli przyjechać ale musieli odwołać), więc wypadałoby dla mojego kuzyna też coś wysłać. Kolejne 150zl z wysyłką.
Trzeba było nie liczyć
Jeszcze dziś się dowiedziałam, że ciotka z de szykuje paczkę dla maluchów (mieli przyjechać ale musieli odwołać), więc wypadałoby dla mojego kuzyna też coś wysłać. Kolejne 150zl z wysyłką.
Trzeba było nie liczyć
Adu. ja szczoteczke soniczna bo moja padla, M. sluchawki a A. hulajnoge
nie, ale myślę że max 500 zł. My tylko pod choinkę i dla rodziców/teściów/Juli.
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Mam poszło 300zl. Ale my tylko dla dzieci i tylko na Mikołaja
U nas duża rodzina i nawet na drobne upominki trochę idzie, dla dzieci przeznaczyliśmy max. po 150zł na prezenty (czyli tylko dla nich wyjdzie ok 500-600). Konkretnie liczyć nie będę, ale udało mi się upolować wcześniej kilka fajnych ubrań na prezenty w outlecie i np. złapałam fajne letnie bluzki dla dziewczyn w 5-10-15 po 3zł albo sukienki po 18zł
O takie
Ostatnio zmieniony 24 lis 2018, 15:15 przez Mimezja, łącznie zmieniany 1 raz.