Seriale - polecamy, odradzamy
- mała_czarna
Re: Seriale - polecamy, odradzamy
Nessa tak od początku. 6 sezonów jakoś po 13 odcinków.
dzisiaj sobie włączyłam 1 odcinek "Pod powierzchnią" - zryczałam się jak głupia, ale to może wina hormonów
Postawiliśmy jednak na "Alieniste" i obejrzeliśmy wczoraj 3 odcinki Klimat bardzo w moim guście, super serial!
N 2018
M 2023
M 2023
"Sabrina " calkiem spoko, "Slepnąć od swiatel" cooz.. Dla mnie kolejny polski serial, który jest jakoś na jedno kopyto, narkotyki, pieniądze, imprezy..
- Escherichia
Z ta przewidywalnoscia to możliwe, ale ha nie jestem obiektywna, bo każdy film od razu mówię co i jakSofii pisze:Obejrzałam. Dobry, aczkolwiek ciut przewidywalny
my jedziemy dalej House of cards. Na pewno dokończymy też Wikingów, bo 30 listopada wejdzie ostatni sezon. I nowe Narcos będzie
Czekam na 3 sezon domu z papieru, ale boję się, że popsuja dobry serial. No i w kwietniu nowa gra o tron! A teraz chyba wezmiemy na świecznik House od cards
Adu, ja też czekam. Jestem ciekawa co się wydarzy. 2 sezon nie odstawał od pierwszego więc nadzieja jest.
A House of cards wciąga. Nigdy nie lubiłam Kevina, ale w tym serialu normalnie go lubię (jest coś ze mną nie tak?)
A House of cards wciąga. Nigdy nie lubiłam Kevina, ale w tym serialu normalnie go lubię (jest coś ze mną nie tak?)
- mała_czarna
Oj na GoT to czekam niecierpliwie
House of cards został mi już tylko najnowszy sezon i ciekawa jestem jak to zakończą.
House of cards został mi już tylko najnowszy sezon i ciekawa jestem jak to zakończą.
Nessa, Oragne oglądam sama. Wigingów z mężem. Obydwa uwielbiam
W Wikingach więcej przemocy.
Sofii, my też oglądamy House of Cards. Jesteśmy na 2 sezonie.
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
W Wikingach więcej przemocy.
Sofii, my też oglądamy House of Cards. Jesteśmy na 2 sezonie.
Mała, na GoT też czekamy
Wszedł właśnie 5 sezon Wikingów, choć bez Ragnara to pewnie nie to samo.
Skończyliśmy Hoc na 5 sezonie i nie wiem czy brać się za 6. Ma fatalne noty i nie chcę dobie psuć wrażenia. Poza tym bez Franka to nie to samo.
Ktoś się bierze za ten polski, 1983?
Skończyliśmy Hoc na 5 sezonie i nie wiem czy brać się za 6. Ma fatalne noty i nie chcę dobie psuć wrażenia. Poza tym bez Franka to nie to samo.
Ktoś się bierze za ten polski, 1983?
- mała_czarna
Sofii ja obejrzałam póki co 3 odcinki HoC tego 6 sezonu i pewnie doogladam do końca ale fakt- inna dynamika bez Franka.