Seriale - polecamy, odradzamy
- Escherichia
Re: Seriale - polecamy, odradzamy
Hmmm.. dla mnie Artur Żmijewski, to Artur Żmijewski
Nie oglądam polskich filmów, serialii, więc mi nie przeszkadza 

Mnie tylko nudzi dawanie w kółko tych samych aktorów. Serio w Polsce jest ich tak mało? Ucieszyłabym się, gdyby były same nowe twarze, a tu same oklepane.
- Escherichia
Masz rację, też bym była za kimś nowym. Ale wiesz, jak to jest.. obsada przyciąga widzów.
Ja się cieszę, że Warnke nie ma większej roli
Ja się cieszę, że Warnke nie ma większej roli

O tym samym wczoraj pomyślałam.
Ogólnie mi się podobały na razie te 2 odcinki. Tyle, że ja zaczęłam czytać od "Rewizji", więc nie ma jeszcze odniesienia do książki.
- mała_czarna
Ech. Właśnie zaczęłam Chyłkę i juz na początku mnie wkurzyli tym ze tak zepsuli pierwsze spotkanie Chylki i Zordona. 

Nessa, pierwsze jest zwykłe Narcos z Pablem Escobarem, a drugie Narcos Meksyk. My w zeszłym roku oglądaliśmy to z Pablo, a teraz Meksyk.
to ja sobie darujęmała_czarna pisze: ↑29 gru 2018, 19:57Ech. Właśnie zaczęłam Chyłkę i juz na początku mnie wkurzyli tym ze tak zepsuli pierwsze spotkanie Chylki i Zordona.

"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Im dłużej o tym myślę, tym bardziej mi się ten serial nie podoba. Cielecka nie wykorzystuje potencjału Chyłki. No i nie wybaczę tego, że nie leci oryginalne Iron Maiden tylko jakieś marne podróbki 

- Escherichia
Dla mnie Cielecka gra, hmmm... sztywno. Nie znam zbyt dużo jej ról, bo tak jak mówię daleko mi do polskich produkcji, ale mam wrażenie, że recytuje wyuczony tekst..
Dla mnie też Cielecka sztywna, ale serial ogólnie, jak na polską produkcję jest całkiem w porządku. Nawet mąż się wciągnął 
Mia, myślę, że koszt puszczenia oryginałów iron maiden sporo przekracza budżet produkcji

Mia, myślę, że koszt puszczenia oryginałów iron maiden sporo przekracza budżet produkcji
- mała_czarna
Dla mnie Chylka sztywna ale myślę że się do niej przekonam. Za to Zordon w ogóle mi nie leży. A jak już przeklina to brzmi dla mnie jak gowniarz który chce zaszpanowac przed kolegami- takie jakieś mało naturalne to jest.
Za to Bobrowski mi pasuje do Żelaznego.
Za to Bobrowski mi pasuje do Żelaznego.
- Escherichia
Tak, Bobrowski to strzał w dziesiątkę 

To my obejrzeliśmy Dwa odcinki Meksyk i nam się nie podobało i teraz oglądamy to z Escobarem i nam się podoba
N 2018
M 2023
M 2023