Seriale - polecamy, odradzamy
Re: Seriale - polecamy, odradzamy
Nessa, pierwsze jest zwykłe Narcos z Pablem Escobarem, a drugie Narcos Meksyk. My w zeszłym roku oglądaliśmy to z Pablo, a teraz Meksyk.
to ja sobie darujęmała_czarna pisze: ↑29 gru 2018, 19:57Ech. Właśnie zaczęłam Chyłkę i juz na początku mnie wkurzyli tym ze tak zepsuli pierwsze spotkanie Chylki i Zordona.
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
Im dłużej o tym myślę, tym bardziej mi się ten serial nie podoba. Cielecka nie wykorzystuje potencjału Chyłki. No i nie wybaczę tego, że nie leci oryginalne Iron Maiden tylko jakieś marne podróbki
- Escherichia
Dla mnie Cielecka gra, hmmm... sztywno. Nie znam zbyt dużo jej ról, bo tak jak mówię daleko mi do polskich produkcji, ale mam wrażenie, że recytuje wyuczony tekst..
Dla mnie też Cielecka sztywna, ale serial ogólnie, jak na polską produkcję jest całkiem w porządku. Nawet mąż się wciągnął
Mia, myślę, że koszt puszczenia oryginałów iron maiden sporo przekracza budżet produkcji
Mia, myślę, że koszt puszczenia oryginałów iron maiden sporo przekracza budżet produkcji
- mała_czarna
Dla mnie Chylka sztywna ale myślę że się do niej przekonam. Za to Zordon w ogóle mi nie leży. A jak już przeklina to brzmi dla mnie jak gowniarz który chce zaszpanowac przed kolegami- takie jakieś mało naturalne to jest.
Za to Bobrowski mi pasuje do Żelaznego.
Za to Bobrowski mi pasuje do Żelaznego.
- Escherichia
Tak, Bobrowski to strzał w dziesiątkę
To my obejrzeliśmy Dwa odcinki Meksyk i nam się nie podobało i teraz oglądamy to z Escobarem i nam się podoba pewnie dlatego, że zaczęliśmy nie od tego co trzeba
N 2018
M 2023
M 2023
Nessa, ale Meksyk do pięt nie dorasta Pablowi chociaż my teraz Meksyk kończymy i ostatecznie też mi się podoba, ale gdzie mu do rodowitego Narcos. Dla mnie Narcos to jeden z lepszych seriali, na pewno jeszcze kiedyś wrócę.
- mała_czarna
Dziewczyny a jak to wygląda tak w ogóle na tym playerze?
Bo widzę ze 3ci odcinek juz wymaga wykupienia dostepu- to chwilowe jest i później otwierają darmowy dostęp czy tylko 2 odcinki były za free?
Bo widzę ze 3ci odcinek juz wymaga wykupienia dostepu- to chwilowe jest i później otwierają darmowy dostęp czy tylko 2 odcinki były za free?
My skończyliśmy stranger things i Dynastie, oba fajne.
mała od trzeciego mają być płatne, ale nie wiem, w jakim tempie mają wychodzić
- Escherichia
Kolejne odcinki w każdą środę. Ja wykupiłam pakiet Start za 15zl i zamknę się w całym serialu za tę cenę..
Włączyłam jednak Chyłkę. Ciekawość wygrała
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
Hmm do Chyłki pasuje mi bardziej Aleksandra Popławska z Watahy...
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.