Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Halo, ja też tu jesyem, chociaż opierdzielam się jak świnka i na pewno waze i mierze najwięcej, ale jakoś żyje:)
- Escherichia
Ok, możemy być w trójkę
Shattered, brakowało mi Cię do pełnej ekipy
Ja po ćwiczeniach. Chyba należy mi się vmedal, chyba jeszcze nigdy nie ćwiczyłam 4 dni z rzędu
Ja po ćwiczeniach. Chyba należy mi się vmedal, chyba jeszcze nigdy nie ćwiczyłam 4 dni z rzędu
A nie możesz sobie robić więcej wolnych dni?
Efryna, brawa dla Ciebie
Efryna, brawa dla Ciebie
wlasnie tak zamierzam jak teraz w koncu wroce
Dziś drugi dzień za mną, a jutro czeka plank start. Po tych dwóch dniach, to brzmi jak odpoczynek
Jestem ciekawa ile spala sie kalorii przy 3 godzinnym sprzataniu na najwyzszych obrotach. Czuje kazda czesc mojego ciala
Miska, tylko tyle??? Czuje sie jakbym z 1000 spalila Samo odkurzanie w tym domu zajmuje z godzine, mycie podlog z 30 min, 3 lazienki do posprzatania, kuchia. Myslalam ze wiecej spalam. W tym domu to jest taki hardcore, bo dom jest ogromny, w innym np sprzatam 2,5 godz ale nawet sie nie mecze, co jakis czas chwile odpoczywam
- mała_czarna
Jeszcze 0.3 i dobije do -10 kg
Mała, ładny wynik
U mnie w tym tygodniu spadek -0.6kg. Patrząc na to, co pochłonęłam w tym tygodniu to i tak niezły wynik. Myslalam, że będzie do przodu....
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
U mnie w tym tygodniu spadek -0.6kg. Patrząc na to, co pochłonęłam w tym tygodniu to i tak niezły wynik. Myslalam, że będzie do przodu....
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
mala_czarna, brawo!
Świetne wyniki!
KarLa, to pewnie jakaś uśredniona wartość
U mnie waga stoi, chociaż pilnuję kalorii i ćwiczę. Trudno, ważne że ciałko się zmienia
Czy możecie coś polecić na ujędrnienie skóry?
KarLa, to pewnie jakaś uśredniona wartość
U mnie waga stoi, chociaż pilnuję kalorii i ćwiczę. Trudno, ważne że ciałko się zmienia
Czy możecie coś polecić na ujędrnienie skóry?