Moja walka o lepszą sylwetkę
- mała_czarna
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Escherichia gratulacje Idziesz jak burza
- Escherichia
Mała, dziękuję Ale właśnie umieram na treningu
- Escherichia
2h bieżni.. jestem szczęśliwe padnięta
Escherichia, bomba
Ja się w tym roku zmieściłam w sanki dzieci, więc też uznałam to za sukces
Aurinko, to listopadowe wyzwanie miało być przeniesione na luty, nie wiem czy to aktualne, ale jeśli tak, to może się z nim zmierzę. Zobaczymy jak będzie mi szło domknięcie. Dziś ćwiczyłam z nowymi hantelkami, bomba
Ja się w tym roku zmieściłam w sanki dzieci, więc też uznałam to za sukces
Aurinko, to listopadowe wyzwanie miało być przeniesione na luty, nie wiem czy to aktualne, ale jeśli tak, to może się z nim zmierzę. Zobaczymy jak będzie mi szło domknięcie. Dziś ćwiczyłam z nowymi hantelkami, bomba
Dzisiaj się obżarłam jak świnia, ale mam nadzieję spalić na treningu ale nawet nieźle się trzymam, tak poza tym, a choda twierdzi, że po 10 treningach zobaczę pierwsze efekty... czyli w czwartek czekam z niecierpliwością
ja już po cardio... ledwo żyję, ale może jakiś jeden posiłek spaliłam
- Escherichia
Ja po weekendzie mam takie zakwasy na dupie Ale jest już lepiej, więc jutro trening
I jak tam, Bakteryj? Ja swój trening zaliczyłam i dla odmiany mam nawet dobry nastrój (może dlatego, że się nie czuję jak zwłoki, dla odmiany)
Ja dzięki ćwiczeniom poznaję coraz to nowy sprzęt fitness, którego oczywiście nie mam więc muszę dziś zmienić kolejność treningów.
I teraz nie wiem czy szybka tabata, czy zabójcze planki...
I teraz nie wiem czy szybka tabata, czy zabójcze planki...
- Escherichia
Zakwasy na dupie ustąpiły, ale bolą mnie piszczele Po 30 minutach musiałam dzisiaj zejść z bieżni Mam nadzieję, że szybko przejdzie.. Nasmarowałam sobie te miejsca Volrafenem..
Co ćwiczysz?
Co ćwiczysz?
Miśka, w sensie, że co np? Ja ostatnio ćwiczyłam z dwiema butelkami wody, bo się nie dorobiłam ciągle ciężarków
Escherichia, Chodakowską piszczele Cię bolą? Dziwne trochę
Escherichia, Chodakowską piszczele Cię bolą? Dziwne trochę
Efryna, dziś np. potrzebowałam dysków sensorycznych. Można ćwiczyć na poduszkach, ale też nie mam odpowiednio twardych.
Miśka, pierwszy raz słyszę o czymś takim