Pytałam mamy o śmieci za segregowane 8zł, a niesegregowane 20zł. Rok temu było o połowę mniej 4 i 10 zł.
Też kiedyś nie mogłam sie odnaleźć jednak po kilku razach bardzo szanuję czystość jaka panuje w sklepie i logikę układu we wszystkich sklepach. Gdzie bym nie była to układ towaru ma swoje logiczne odzwierciedlenie z innych sklepów i towar leży w stosownej kategorii. W Biedronkach do szału doprowadza mnie syf, burdel w koszach, wiecznie porozstawiane palety i rozrzucenie artykułów z tej samej grupy po całym sklepie. Wiem ze to wynika z niedoboru pracownikow ale mam wrazenie że jest coraz gorzej. Do tego w mojej miejscowosci wprowadzano już tyle razy reorganizację na półkach, że jak tylko człowiek względnie oswoi się, gdzie potencjalnie mozna czegoś szukać, to wiadomo ze wkrotce znów będzie w przeciwnym kącie sklepu.Aneczka98 pisze:Ja się W Lidlu odnaleźć jakoś nie mogę. Może dlatego, że rzadko tam kupujemy.
Bałagan najszybciej będzie na słodyczach
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości