Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Dzięki Miśka 
Dla Ciebie gratulacje za te ćwiczenia. Podziwiam. A poprzedniego postu staram się nie widzieć, nie widzieć tego, co wczoraj robiliście i jedliscie
Dla Ciebie gratulacje za te ćwiczenia. Podziwiam. A poprzedniego postu staram się nie widzieć, nie widzieć tego, co wczoraj robiliście i jedliscie
Tak się wciągnęłam w te treningi, że są obowiązkowym punktem dnia, jak mycie zębów
Poza tym naprawdę widzę efekty
Magg, zrobiłam właśnie pracę domową od Sandry - trening z pierwszego miesiąca. Wybrałam program naprawczy rmpb I. Powiem Ci, że odkryłam ten trening na nowo, całkiem inna świadomość ciała, łopatki bolą, brzuch, ręce i nogi się trzęsą. Teraz wiem, jak korygować zaokrąglanie się kręgosłupa i brzuch pracuje o wiele wiele bardziej.
A tak w ogóle, to powinnam Ci bardzo podziękować, bo to od Ciebie dowiedziałam się o dds, a później przypomniała o nim Aurinko. Dzięki dziewczyny!

Magg, zrobiłam właśnie pracę domową od Sandry - trening z pierwszego miesiąca. Wybrałam program naprawczy rmpb I. Powiem Ci, że odkryłam ten trening na nowo, całkiem inna świadomość ciała, łopatki bolą, brzuch, ręce i nogi się trzęsą. Teraz wiem, jak korygować zaokrąglanie się kręgosłupa i brzuch pracuje o wiele wiele bardziej.
A tak w ogóle, to powinnam Ci bardzo podziękować, bo to od Ciebie dowiedziałam się o dds, a później przypomniała o nim Aurinko. Dzięki dziewczyny!

Aneczka bardzo piękny wynik 
Miska Twój też niczego sobie
Co do treningów to cieszę się że przyniosły ci takie efekty i frajdę. I przyznam Ci rację że jak skorygowałem błędy od Sandry to ćwiczenia zupełnie innaczej czułam no i świadomość ciała na innym poziomie ale dam sobie rękę uciąć że Sandra na pewno jeszcze by się dopatrzyła błędów. I chyba się skuszę na taki indywidualny trening, powiedz mi jaki to koszt był? Możesz PW
Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka

Miska Twój też niczego sobie

Co do treningów to cieszę się że przyniosły ci takie efekty i frajdę. I przyznam Ci rację że jak skorygowałem błędy od Sandry to ćwiczenia zupełnie innaczej czułam no i świadomość ciała na innym poziomie ale dam sobie rękę uciąć że Sandra na pewno jeszcze by się dopatrzyła błędów. I chyba się skuszę na taki indywidualny trening, powiedz mi jaki to koszt był? Możesz PW

Ja tez jestem ciekawa ceny takiego treningu
Miska dzięki miałam pisać PW ale dam tu
Faktycznie wysyłałaś jej jakieś wyniki badań?

Faktycznie wysyłałaś jej jakieś wyniki badań?
Miska dziekuje
Moze ogarne na nowo temat jak w domu te choroby odpuszcza
Magg, nie wysyłałam bo nie mam, ale prosiła żeby jej pokazać, jeśli coś mam. Wysyłałam jej tylko zdjęcia z początku naprawy, porównywała ze stanem aktualnym.

Misiaq tez tak mam! Zwalam to na wahania hormonalne przy kp, doszukałam się tez lekkiego rozstepu mięśnia nad samym pępkiem
Tarczyca Ok, badana kilka miesięcy temu
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Tarczyca Ok, badana kilka miesięcy temu
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Wydęty brzuch to może być kwestia rozstepu mięśnia prostego, słabych mięśni głębokich, ale jeśli jest to skorelowane z opuchlizną dłoni, to raczej mało prawdopodobne.
Mi też czasem puchną dłonie, ale np. jak mało piję albo jest cieplo.
Mi też czasem puchną dłonie, ale np. jak mało piję albo jest cieplo.

Ja mam straszny balon. Naprawdę, wieczorami można spokojnie pomylić z wczesną ciążą... nawet II trymestrem myślę.
W weekend było tak o + impreza, ale od dzisiaj jestem znowu na dobrych torach, trening zaliczony, jedzenie dzisiaj smaczne.
W weekend było tak o + impreza, ale od dzisiaj jestem znowu na dobrych torach, trening zaliczony, jedzenie dzisiaj smaczne.