Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Miska dzięki miałam pisać PW ale dam tu
Faktycznie wysyłałaś jej jakieś wyniki badań?
Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Faktycznie wysyłałaś jej jakieś wyniki badań?
Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Miska dziekuje Moze ogarne na nowo temat jak w domu te choroby odpuszcza
Magg, nie wysyłałam bo nie mam, ale prosiła żeby jej pokazać, jeśli coś mam. Wysyłałam jej tylko zdjęcia z początku naprawy, porównywała ze stanem aktualnym.
Dziewczyny z czego wynika to, ze jednego dnia mam brzuch wzdęty jak w połowie ciąży a kolejnego już "normalny"?
Jednego dnia mam normalne dłonie, a kolejnego palce spuchnięte jak balony i nie mogę obrączki zdjąć?
To na prawdę chodzi o wodę zatrzymując się w organizmie czy ta woda to ściema?
Jednego dnia mam normalne dłonie, a kolejnego palce spuchnięte jak balony i nie mogę obrączki zdjąć?
To na prawdę chodzi o wodę zatrzymując się w organizmie czy ta woda to ściema?
Misiaq tez tak mam! Zwalam to na wahania hormonalne przy kp, doszukałam się tez lekkiego rozstepu mięśnia nad samym pępkiem
Tarczyca Ok, badana kilka miesięcy temu
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Tarczyca Ok, badana kilka miesięcy temu
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Ja to sobie po części tłumacze tym, ze po drugiej ciąży (tak jak po pierwszej) mam taką fałdę luźnej skóry na brzuchu, więc ten wiszący "flak" łatwo się napełnia, tylko czym?
Wydęty brzuch to może być kwestia rozstepu mięśnia prostego, słabych mięśni głębokich, ale jeśli jest to skorelowane z opuchlizną dłoni, to raczej mało prawdopodobne.
Mi też czasem puchną dłonie, ale np. jak mało piję albo jest cieplo.
Mi też czasem puchną dłonie, ale np. jak mało piję albo jest cieplo.
Misiaq, ja tak mam ale nie wiem na co zwalac Ja moge na tarczyce
Ja mam straszny balon. Naprawdę, wieczorami można spokojnie pomylić z wczesną ciążą... nawet II trymestrem myślę.
W weekend było tak o + impreza, ale od dzisiaj jestem znowu na dobrych torach, trening zaliczony, jedzenie dzisiaj smaczne.
W weekend było tak o + impreza, ale od dzisiaj jestem znowu na dobrych torach, trening zaliczony, jedzenie dzisiaj smaczne.
Nietolerancję pokarmowe też wywalają brzuch.
Mi już aż tak nie wywala, tzn. wieczorami jest większy niż rano, ale w granicach akceptacji. Mam nadzieję, że z tygodnia na tydzień będzie coraz lepiej
Mi już aż tak nie wywala, tzn. wieczorami jest większy niż rano, ale w granicach akceptacji. Mam nadzieję, że z tygodnia na tydzień będzie coraz lepiej
Efryna, ja mam to samo, ale mysle ze u mnie glowna przyczyna sa alergie pokarmowe. Nigdy mi nikt nie wierzyl w to jak moj brzuch wyglada wieczorem, a ostatnio stwierdzili ze faktycznie, co najmniej jak polowa ciazy