Mi już aż tak nie wywala, tzn. wieczorami jest większy niż rano, ale w granicach akceptacji. Mam nadzieję, że z tygodnia na tydzień będzie coraz lepiej
Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Nietolerancję pokarmowe też wywalają brzuch.
Mi już aż tak nie wywala, tzn. wieczorami jest większy niż rano, ale w granicach akceptacji. Mam nadzieję, że z tygodnia na tydzień będzie coraz lepiej

Efryna, ja mam to samo, ale mysle ze u mnie glowna przyczyna sa alergie pokarmowe. Nigdy mi nikt nie wierzyl w to jak moj brzuch wyglada wieczorem, a ostatnio stwierdzili ze faktycznie, co najmniej jak polowa ciazy 

Miska, byc moze mam, ale zabieram sie za te Twoje cwiczenia od kilku miesiecy i zabrac sie nie moge, niestety bole mi tego nie ulatwiaja :/ Jednak wiem ze w duzym stopniu to alergie powoduja opuchniecie brzucha, bo przy tym odczuwam bol i wzdecia

Misiaq ja bym zbadala tsh i ft3 i ft4. Czesto po ciazy występuje poporodowe zapalenie tarczycy 

Misiaq, ale bardzo bardzo za dużo?
Moja przyjaciółka piła po 5 litrów dziennie. Okazało się potem, że ma cukrzycę.
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Moja przyjaciółka piła po 5 litrów dziennie. Okazało się potem, że ma cukrzycę.
Misiaq, aaa to chyba ok. Ja kiedyś piłam za mało, ale dzięki apce w telefonie nauczyłam się pić więcej.
Zjadłam dziś dwa pączki.
Ja dziś bez pączków, ale za to zjadłam ptysia na śniadanie i churros na obiad. Tak się zasłodziłam, że z radością wciągnęłam tuńczyka na kolację. I nawet się w kaloriach zmieściłam 

Meg, ja 3 i tak ciężko już mi dawni na żołądku nie było...
tak. Prywatnie to jakies 60 zl za te trzy badania. Jak chcesz, to mozesz spaarwdzic anty TPO i anty TG, ale to juz 80 zl drozej
Obżarłam się dzisiaj pączków. Piję też swój ostatni alkohol.
Wprowadzam plan naprawczy, by w nowej pracy nie wyglądać jak buka z muminków
Cel to 15 kg mniej do połowy czerwca.
Wprowadzam plan naprawczy, by w nowej pracy nie wyglądać jak buka z muminków
Cel to 15 kg mniej do połowy czerwca.
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
lisbeth ostatni alkohol?! wow, niezłe postanowienie, mi bez ciąży chyba nigdy się go nie uda zrealizować. chociaż i tak sporo ostatnio ograniczyłam:P
a co do pączków, to zjadłam jednego, wybranego naprawdę starannie, żeby był możliwie najpyszniejszy
zamiast jednego z posiłków, no i zmusiłam się do treningu w stylu tabaty, więc myślę, że ostatecznie nie pójdzie w ()()
a co do pączków, to zjadłam jednego, wybranego naprawdę starannie, żeby był możliwie najpyszniejszy