Pokój dziecka
Re: Pokój dziecka
dziękuję Dziewczyny 
wiadomo, że gdyby dom był nasz to trochę moglibyśmy więcej zrobić, no ale staraliśmy się na tyle na ile możemy
meg to od moich rodziców - każdy (już z Wojtusiem) ma niby swoją skrzynkę. dużo tych większych zabawek można w nich zmieścić
nuuutella gdyby nie Twoje pościele i wyściółki na skrzynki, to by nie było tak fajnie
:*

wiadomo, że gdyby dom był nasz to trochę moglibyśmy więcej zrobić, no ale staraliśmy się na tyle na ile możemy

meg to od moich rodziców - każdy (już z Wojtusiem) ma niby swoją skrzynkę. dużo tych większych zabawek można w nich zmieścić

nuuutella gdyby nie Twoje pościele i wyściółki na skrzynki, to by nie było tak fajnie

Cudny
i jaki duży 
Dom do wynajęcia
https://www.olx.pl/d/oferta/wynajme-dom ... 6kHGS.html
2010-19.09-2015 *** N 23.07.2018 *** M 5.05.2020

https://www.olx.pl/d/oferta/wynajme-dom ... 6kHGS.html
2010-19.09-2015 *** N 23.07.2018 *** M 5.05.2020

Suerte super 

"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Aurinko, meg, Suerte - piękne pokoiki, nie wiem który najlepszy naprawdę, bo wszystkie cudne 

M. 2016
W. 2018
J. 21 VIII 2022
W. 2018
J. 21 VIII 2022
Suerte świetnie to przemyslałaś

Aurinko, fajnie, mamy tę samą lampkę misia
Meg, ładnie, mi tez się podoba kolor Waszej szafy (na innym jeszcze zdjęciu, które wrzucałaś, mi wpadła w oko) i półki
Suerte, no i super wyszło, a szary jest szarym

Meg, ładnie, mi tez się podoba kolor Waszej szafy (na innym jeszcze zdjęciu, które wrzucałaś, mi wpadła w oko) i półki

Suerte, no i super wyszło, a szary jest szarym

Dziewczyny jak Wam sie sprawdzają białe meble w utzymaniu czystosci? Bo sporo z Was ma, żadna sie nie skarzyła a dzis dowiedzialam sie że to takie cholerstwo że codziennie trzeba wycierać kurz.. a ja juz bylam na sto procent pewna że idziemy w strone bieli
Mimezja, ja też nie narzekam, na pewno nie wycieram codziennie. I akurat w dziecięcym pokoju uważam, że to dobrze, że widać kiedy kurz jest i że trzeba go zetrzeć. W reszcie domu niech się kamufluje, ale nie tu 

Mimezja, ja mam biale i u malej i w salonie i sprawdzaja sie bardzo dobrze...
Przy poprzednim wenge w sypialni, na bialym prawie nie zauwazam kurzu
Przy poprzednim wenge w sypialni, na bialym prawie nie zauwazam kurzu
20.07.2015 - 10tc 
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵

05.01.2018 - 8tc

18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Ja mam wszędzie białe meble i według mnie są super w utrzymaniu czystości. Kurz wycieram tak rzadko, że się nawet nie przyznam 

Ja tez msm miale meble i zdecydowanie lepiej wyglądają niz ciemne. Kurzu wcale nie widać jakoś specjalnie.

Ja tez mam białe meble wszędzie i bardzo je lubię. Nie wiem czy widać bardziej, wytrzeć i tak trzeba
Bardziej chyba widać na wenge. No i ja mam podłogówkę i w okresie grzewczym generalnie więcej kurzu
Ostatnio zmieniony 04 mar 2019, 8:22 przez Aurinko, łącznie zmieniany 1 raz.