Pokój dziecka
Re: Pokój dziecka
Dziewczyny jak Wam sie sprawdzają białe meble w utzymaniu czystosci? Bo sporo z Was ma, żadna sie nie skarzyła a dzis dowiedzialam sie że to takie cholerstwo że codziennie trzeba wycierać kurz.. a ja juz bylam na sto procent pewna że idziemy w strone bieli
Mimezja, ja też nie narzekam, na pewno nie wycieram codziennie. I akurat w dziecięcym pokoju uważam, że to dobrze, że widać kiedy kurz jest i że trzeba go zetrzeć. W reszcie domu niech się kamufluje, ale nie tu
Mimezja, ja mam biale i u malej i w salonie i sprawdzaja sie bardzo dobrze...
Przy poprzednim wenge w sypialni, na bialym prawie nie zauwazam kurzu
Przy poprzednim wenge w sypialni, na bialym prawie nie zauwazam kurzu
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Ja mam wszędzie białe meble i według mnie są super w utrzymaniu czystości. Kurz wycieram tak rzadko, że się nawet nie przyznam
Ja tez msm miale meble i zdecydowanie lepiej wyglądają niz ciemne. Kurzu wcale nie widać jakoś specjalnie.
Ja tez mam białe meble wszędzie i bardzo je lubię. Nie wiem czy widać bardziej, wytrzeć i tak trzeba Bardziej chyba widać na wenge. No i ja mam podłogówkę i w okresie grzewczym generalnie więcej kurzu
Ostatnio zmieniony 04 mar 2019, 8:22 przez Aurinko, łącznie zmieniany 1 raz.
Wlasnie mi sie tez wydawalo że jedynym trudnym materialem są ciemne meble. Dzieki za odpowiedzi. Czyli zdania nie zmieniam
O w zyciu Ja mam wszystko biale w lepiance, pale piecem typu koza i kurz widac po 2 tygodniach Mam kallaxy glownie. Na xiemnych meblach to jest dopiero kurz widoczny, pol godziny po sprzataniu Jeszcze szary jest bardzo praktycznyYenna pisze:Mimezja... ja tam codziennie nie wycieram ale fakt widać kurz bardziej
Mimezja, najgorzej to jak masz artyste picassa, ale to na kazdych meblach bedzie masakra
No ja pisze o 2 tygodniach, ale bywa rzadziejMiśka pisze:Ja mam wszędzie białe meble i według mnie są super w utrzymaniu czystości. Kurz wycieram tak rzadko, że się nawet nie przyznam
Aurinko mowisz, ze z podlogowki wiecej kurzu
Oj tak wenge to mam wrazenie ze jest zakurzone absolutnie zawsze... ledwo sie wytrze a juz kurz
Oj tak wenge to mam wrazenie ze jest zakurzone absolutnie zawsze... ledwo sie wytrze a juz kurz
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Ruby no ja u siebie widzę różnice. Jak zaczyna się okres grzewczy to po prostu ten kurz bardziej wędruje. Szybciej ni się kurzy niż w okresie kiedy bie grzejemy. Żeby nie było odkurzam codziennie, podłogę tez zmyje i bie ma znaczenia wiec obstawiam ze podłogowe.
Itzal mam artystę. Maz to ostatnio podsumowal krotko: "najchętniej opier.lbym caly dom az pod sufit w glazurze"
Aurinko a macie oczyszczacz powietrza? My odkad kupilismy to mamy wrazenie ze juz w ogole raz na rok wystarczy te kurze wytrzec
Moze ja nie widze przez to, ze my bardzo malo grzejemy w sypialni wlasciwie nie chodzi w ogole, jedynie w lazience, u M jest lekko podkrecine i salon i to na 2 tylko... kuchnia nigdy, a w sypialni jak juz bardzo na minusie...
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵