Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Nie zrozumiem narzekania na -0,5kg tygodniowo, zwłaszcza jak nadwaga jest bardziej w głowie niz w ciele;) Przecież to duży spadek.
U mnie -4.5, 7 tygodni.
U mnie -4.5, 7 tygodni.
Adu A przeczytaj to wszystko z przymrużeniem oka I nigdy nie pisałam, że mam nadwagę
Dobry spadek u Ciebie
Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka
Dobry spadek u Ciebie
Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka
Shattered, ale ja Twój ton zrozumiałam:) Tylko tu wiecznie lament, że tylko 0,5kg tygodniowo, a to przecież lepsze niż +0.5 zacznijcie się doceniać dziewczyny, bo jesteście super babki;)
Nadwaga, za dużo, jedno i to samo (:
Nadwaga, za dużo, jedno i to samo (:
Ja po tygodniu resetu od poniedziałku wracam na dobre tory Dostałam dziś wymarzony prezent, więc będę miała więcej rzeczy pod kontrolą
Miska, ooo, super! Co to za model?
Miska najlepszego
Miśka, to jeszcze ode mnie wszystkiego najlepszego!!!
A w temacie odchudzania... wydaje mi się, że będzie mi łatwiej się zaakceptować niż schudnąć
A w temacie odchudzania... wydaje mi się, że będzie mi łatwiej się zaakceptować niż schudnąć
Ja w sumie nie mam czego zrzucać jeśli idzie o kilogramy. Do biegania wrócę po wizycie u fizjo i ocenie mojego rozejścia. Póki co na cwiczenia w domu nie mam weny i mam inne cele na ten rok, brzuch w sumie nie wyglada najgorzej
Postanowiłam zapisać się na Jogę. Raz w tygodniu 80 minut wieczorem. Potrzebuje takiego czasu tylko dla siebie kiedyś byłam na kilku zajęciach jogi i bardzo mi się podobało. Były okresy ze ćwiczyłam sobie w domu, ale stwierdzam, ze muszę właśnie WYJSC z tego domu, a na zadne cwiczenia nie pójdę ze względu na rozejscie. Przynajmniej na razie
Postanowiłam zapisać się na Jogę. Raz w tygodniu 80 minut wieczorem. Potrzebuje takiego czasu tylko dla siebie kiedyś byłam na kilku zajęciach jogi i bardzo mi się podobało. Były okresy ze ćwiczyłam sobie w domu, ale stwierdzam, ze muszę właśnie WYJSC z tego domu, a na zadne cwiczenia nie pójdę ze względu na rozejscie. Przynajmniej na razie
Miska, 100 lat!
Adu, brawo. U mnie po 7 tygodniach 4,3 kg na minusie. I sie w jedne spodnie nareszcie zmieściłam...
Adu, brawo. U mnie po 7 tygodniach 4,3 kg na minusie. I sie w jedne spodnie nareszcie zmieściłam...