super! Masz dziś urodziny? Jeśli tak, to wszystkiego co najlepsze!
Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Miska najlepszego 
Miśka, to jeszcze ode mnie wszystkiego najlepszego!!!
A w temacie odchudzania... wydaje mi się, że będzie mi łatwiej się zaakceptować niż schudnąć
A w temacie odchudzania... wydaje mi się, że będzie mi łatwiej się zaakceptować niż schudnąć
Ja w sumie nie mam czego zrzucać jeśli idzie o kilogramy. Do biegania wrócę po wizycie u fizjo i ocenie mojego rozejścia. Póki co na cwiczenia w domu nie mam weny i mam inne cele na ten rok, brzuch w sumie nie wyglada najgorzej 
Postanowiłam zapisać się na Jogę. Raz w tygodniu 80 minut wieczorem. Potrzebuje takiego czasu tylko dla siebie
kiedyś byłam na kilku zajęciach jogi i bardzo mi się podobało. Były okresy ze ćwiczyłam sobie w domu, ale stwierdzam, ze muszę właśnie WYJSC z tego domu, a na zadne cwiczenia nie pójdę ze względu na rozejscie. Przynajmniej na razie 
Postanowiłam zapisać się na Jogę. Raz w tygodniu 80 minut wieczorem. Potrzebuje takiego czasu tylko dla siebie
Miska, 100 lat!
Adu, brawo. U mnie po 7 tygodniach 4,3 kg na minusie. I sie w jedne spodnie nareszcie zmieściłam...
Adu, brawo. U mnie po 7 tygodniach 4,3 kg na minusie. I sie w jedne spodnie nareszcie zmieściłam...
efryna, farazi, aneczka, dziękuję :*
Co tu tak cicho? Gdzie się podziała Escherichia?
Ja po obżarstwie urodzinowym wracam do wątku. Zamówiłam sobie ostatnio kostiumy dwuczęściowe. Nie sądziłam, że jeszcze kiedykolwiek będę w ogóle brać takie pod uwagę. Nie ma dramatu, ale ogólnie jest jeszcze nad czym pracować
Mam dwa tygodnie na zastanowienie czy któryś zostawić 
Co tu tak cicho? Gdzie się podziała Escherichia?
Ja po obżarstwie urodzinowym wracam do wątku. Zamówiłam sobie ostatnio kostiumy dwuczęściowe. Nie sądziłam, że jeszcze kiedykolwiek będę w ogóle brać takie pod uwagę. Nie ma dramatu, ale ogólnie jest jeszcze nad czym pracować

Miśka, ja nawet przed ciążą nie brałam dwuczęściowych pod uwagę, a co dopiero po ciąży
Super, może i mi będzie dane. Póki co motywacji brak 

M. 2016
W. 2018
J. 21 VIII 2022
W. 2018
J. 21 VIII 2022
+1.5 od zeszłego tygodnia. Odstawialm tabletki. Faktycznie, trochę gorzej jadłam w tym tygodniu, ale nie na taki wzrost. Ostatnio jak odstawiłam tabletki to doszło mi 10 kg w dwa miesiące. Teraz na to nie pozwolę, ale to mocno demotywujace, że zamiast spaść choćby ciut, albo zostać przy tej wadze co byla, rosnie tak dużo jak wcale dużo i zle nie jesz.

Adu, jakie tabletki?
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka