Sofii, patrzylam na te teczowe, ale nie chce mi sie w to bawic

A to nie próbuj tego typowego przepisu o jaki to podły gniot. Za pierwszym razem jak zrobilam to myslalam że to wina barwników. Kupilam jakies naturalne i wyszly takie kolory że to katastrofa. Potem jadlam pieknie wybarwione ciastka u kolezanki i rownie niedobrw jak mojeSofii pisze:Ja robię normalny biszkopt z barwnikami więc smakuje normalnie
o no tak jest jeszcze czarny bez, tego to bym chyba nie tknęła bo sok też niestety źle na mnie działa.
Wyzej wrzucilam przepis. Robi sie z kwiatu, ale ja myślę o bzie lilaku a nie czarnym bzienuuutella pisze:Mimezja ja robiłam tylko sok o nalewki. Ale to chyba się robi dopiero na jesień, jak już są te owoce?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości