Kuchnia
Re: Kuchnia
Nasz projekt.
Dąb Windsor i Antracyt Lakier, baza antracyt.
Rączki będą czarne.
Musi by taki ciąg bo nas instalacje "trzymają"
Dąb Windsor i Antracyt Lakier, baza antracyt.
Rączki będą czarne.
Musi by taki ciąg bo nas instalacje "trzymają"
- Załączniki
-
- dhdh.jpg (65.64 KiB) Przejrzano 10473 razy
-
- Bez tytułu.jpg (119.34 KiB) Przejrzano 10473 razy
Asieka, nie boisz się kurzu na tym antracycie i czarnym?
Asieka mialam.pisac że wygląda bardzo fajne
plastikowe czy szklane pojemniki na produkty suche (ryż, makaron, kasza)?.
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Lisbeth, ja mam i plastikowe i szklane i w sumie w uzytkowaniu nie widze wiekszej roznicy, jedne i drugie sie sprawdzaja
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Lisbeth, ja też słyszałam, że lepsze szklane. Fajne są w Pepco, zbieram się żeby zrobić z tym porządek. Moi rodzice mieli parę lat temu mole spożywcze w kuchni, koszmar.
Litrowe sloikilisbeth87 pisze:plastikowe czy szklane pojemniki na produkty suche (ryż, makaron, kasza)?.
Ja maki, ryż, bułkę tarta itd mam w plastikowych z ikea już z 8 lat. Kasze tez no chyba, ze w saszetkach to trzymam po prostu z papierowych. Nigdy niczego nie było.
Szklane z pepco mam cztery i w nich płatki jaglane, mannę itp. W mannie miałam robale.
Nie wiem czy jest roznica, ponoć mole to się najczęściej przynosi już ze sklepu... i tylko kwestia czy się rozejda. u mojej mamy tak było.
Osobiście wole te plastikowe. Nie ma dodatkowego ciężaru, a przy szklanych boje się zawsze ze mi się wyślizgnie
Szklane z pepco mam cztery i w nich płatki jaglane, mannę itp. W mannie miałam robale.
Nie wiem czy jest roznica, ponoć mole to się najczęściej przynosi już ze sklepu... i tylko kwestia czy się rozejda. u mojej mamy tak było.
Osobiście wole te plastikowe. Nie ma dodatkowego ciężaru, a przy szklanych boje się zawsze ze mi się wyślizgnie
asieka, bardzo ładna nie macie zmywarki?
Asieka, świetnie! Na żywo lepiej niż projekt