Litrowe sloikilisbeth87 pisze:plastikowe czy szklane pojemniki na produkty suche (ryż, makaron, kasza)?.
Kuchnia
Re: Kuchnia
Ja maki, ryż, bułkę tarta itd mam w plastikowych z ikea już z 8 lat. Kasze tez no chyba, ze w saszetkach to trzymam po prostu z papierowych. Nigdy niczego nie było.
Szklane z pepco mam cztery i w nich płatki jaglane, mannę itp. W mannie miałam robale.
Nie wiem czy jest roznica, ponoć mole to się najczęściej przynosi już ze sklepu... i tylko kwestia czy się rozejda. u mojej mamy tak było.
Osobiście wole te plastikowe. Nie ma dodatkowego ciężaru, a przy szklanych boje się zawsze ze mi się wyślizgnie
Szklane z pepco mam cztery i w nich płatki jaglane, mannę itp. W mannie miałam robale.
Nie wiem czy jest roznica, ponoć mole to się najczęściej przynosi już ze sklepu... i tylko kwestia czy się rozejda. u mojej mamy tak było.
Osobiście wole te plastikowe. Nie ma dodatkowego ciężaru, a przy szklanych boje się zawsze ze mi się wyślizgnie
asieka, bardzo ładna
nie macie zmywarki?

Asieka, świetnie! Na żywo lepiej niż projekt 

Asieka piękna kuchnia, a stół i krzesła rewelacja! Jednak ciemna podłoga przy meblach?