Pokój dziecka
Re: Pokój dziecka
zagracone, bo tyle łóżek, że jedno przy drugim 

O to tomała_czarna pisze:Suerte haha rozbawił mnie tekst o zagraconym pokoju
Porządek jak z katalogu i jeszcze sporo miejsca jest. Bardzo fajnie mają
Suerte jak się robi takie dzieci? Może jeszcze mam szansą na dopracowanie jakichś szczegółów?
Kochana, lata tresury 
a tak poważnie, to gdybyś zobaczyła histerie Maćka w ciągu dnia to byś zwatpiła
to tylko wieczory takie

a tak poważnie, to gdybyś zobaczyła histerie Maćka w ciągu dnia to byś zwatpiła

to tylko wieczory takie

Dobra, nie pytałam... Kolejna opowiada bajki o dzieciach padających w 5 minut, pffSuerte pisze: ↑09 cze 2019, 18:01no to tak. idziemy na górę, ścielimy sobie na podłodze, potem wszyscy do łazienki, kąpię Wojtusia, potem Mąż kąpie chłopaków. wychodzimy z łazienki i prosto do ich pokoju. każdy sobie daje buziaka na dobranoc, oni od razu wchodzą na łóżko, kładą się, puszczam Szumisia, ja karmię Wojtusia, Mąż siedzi obok, a oni padają jak muchy w 5 minut.
Suerte, kiedyś przez pewien czas mój brat miał swój pokój, a my trzy siostry byłyśmy w jednym. Łóżka stały właśnie koło siebie. Ja tego nie pamiętam, bo byłam zbyt mała, ale siostra mówi, że czuła się jak w hotelu 
Potem starsza siostra poszła do pokoju brata (już jeździli na studia i byli w domu tylko na weekendy), a ja miałam pokój z drugą siostrą.
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka

Potem starsza siostra poszła do pokoju brata (już jeździli na studia i byli w domu tylko na weekendy), a ja miałam pokój z drugą siostrą.
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Suerte, bardzo ladnie, dodatki i kolory w moim guscie 
Czy ktos ma zamiast lozek moze tapczaniki? Marysia poki co ma wyjete szczebelki z lozeczka, a siedza tam non stop i tyle naniesione syfu, ze musialabym co 2 dni zmieniac posciel

Czy ktos ma zamiast lozek moze tapczaniki? Marysia poki co ma wyjete szczebelki z lozeczka, a siedza tam non stop i tyle naniesione syfu, ze musialabym co 2 dni zmieniac posciel

M. 2016
W. 2018
J. 21 VIII 2022
W. 2018
J. 21 VIII 2022
Lexie.... Moje robia z lozka plac zabaw
zmieniam posciel jak zmienialam, co tydzien. Jak im nie przrszkadza to dlaczego ja mam szukac problemu
A czasem w nocy wygrzebuje spod soebie jakiegos łosia albo ostatnio papuge kakadu..

Czy któraś z Was ma lozko-domek??
Kiedyś tu mi mignelo takie zdjęcie (u jakiejś dziewczynki chyba)Ale nie mogę znaleźć...
Kiedyś tu mi mignelo takie zdjęcie (u jakiejś dziewczynki chyba)Ale nie mogę znaleźć...
Nutella, napewno Serduszkowa, bo pamietam pokoj Damy w serca
20.07.2015 - 10tc 
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵

05.01.2018 - 8tc

18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Oo super, a zrpbilabys mi zdjęcie modelu (może być na priv).
Ogólnie zadowolona Jesteś?
I chcialam jeszcze zapytać, jak wysoko jest tam stelaż do materaca?
Ogólnie zadowolona Jesteś?
I chcialam jeszcze zapytać, jak wysoko jest tam stelaż do materaca?
Nuuutella, nasze łóżko to luletto bariera plus, stelaż jest mniej więcej na wysokości ok. 25 cm. Zadowolona jestem, solidnie jest zrobione i ładnie się prezentuje. Jutro postaram się zdjęcie wrzucić.
Asieka, super 
Też przeorganizowałam niedawno kącik Antka. To nie jest jego docelowy pokój, ale na razie bawi się na dole więc tu są jego zabawki.
Co prawda mam tu kupione długie białe zasłony, spięte po bokach, ale notorycznie zrywał karnisz.
Muszę jeszcze dokupić ramki na zdjęcia chłopców, będą na półce.

Też przeorganizowałam niedawno kącik Antka. To nie jest jego docelowy pokój, ale na razie bawi się na dole więc tu są jego zabawki.
Co prawda mam tu kupione długie białe zasłony, spięte po bokach, ale notorycznie zrywał karnisz.
Muszę jeszcze dokupić ramki na zdjęcia chłopców, będą na półce.
Ostatnio zmieniony 22 sie 2019, 15:50 przez Sofii, łącznie zmieniany 2 razy.