Ale co myślicie o stworzeniu osobnego wątku, w którym można by polecać książki. Ja tu czasem zaglądam, ale ciężko zdecydować, co przeczytać

Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Szkoda. Bo czasem czytacie, a byście nie pleciły. Ja się powoli zabieram za "Będzie bolało". Idzie mi czytanie jak krew z nosa.Misiaq pisze:Gdzieś już był taki wątek, ale umarł śmiercią naturalną.
Chyba tu będzie lepiej robić krótkie recenzje
To w sumie można napisać co się myśli o danej książce albo ocenić w skali 1-10meg pisze: ↑02 sie 2019, 9:51Szkoda. Bo czasem czytacie, a byście nie pleciły. Ja się powoli zabieram za "Będzie bolało". Idzie mi czytanie jak krew z nosa.Misiaq pisze:Gdzieś już był taki wątek, ale umarł śmiercią naturalną.
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
To dobrze kupiłamMisiaq pisze:To w sumie można napisać co się myśli o danej książce albo ocenić w skali 1-10meg pisze: ↑02 sie 2019, 9:51Szkoda. Bo czasem czytacie, a byście nie pleciły. Ja się powoli zabieram za "Będzie bolało". Idzie mi czytanie jak krew z nosa.Misiaq pisze:Gdzieś już był taki wątek, ale umarł śmiercią naturalną.
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka![]()
"Będzie bolało" dla mnie 9 (przy czym 10 to daję takim klasykom jak "Władca pierścieni" )
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości