Zastanawiam się nad tą.. Jednak kieszenie na brzuchu mnie martwią, bo robi się taki okrągły brzuch.. nie to, że nie mam wystającego brzucha, bo mam, ale te kieszenie jakoś dziwnie wyglądają.. Czy przesadzam?

Zazwyczaj rzeczywiście podkreśla, ale mam dwie, w których jest dobrze. Tu chciałam zaryzykować, bo wtedy mogłabym do karmienia używać, inaczej będę musiała na przyszły sezon odstawić te kiecki i mi żal.Escherichia pisze: ↑27 sie 2019, 17:52Katherina, nie jestem pewna, czy koperta jest odpowiednia do dużych biustówSama mam spory i zazwyczaj rezygnuję z takiego dekoltu..
o, to jest fason, ktory mi by pasowal, jeszcze jakby dol by waski to miodzio. Kolor ladny
Te krótsze są chyba dopasowane, a nie rozkloszowane.
Itzal zobacz sobie model Laura. Bardzo mi się podoba, ale niestety mój szeroki tyłek raczej się w niej nie zmieści.
Odebrałam wieczorem więc niestety zdjęcie przy sztucznym świetle, ale kolor na żywo jest przepiękny. Fason zresztą też świetny
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości