Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Mnie na pudełka nie stać...
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
120 ważyłam jak już po ciąży zamiast chudnąc, zaczęłam tyć
także to co mi zeszło już to nie pociążowe cuda, tylko już dieta.
Meg, wiadomo ze wydatek duży, ale ja szybko zniechęcałem się gotowaniem takiej ilości posiłków no i co najważniejsze, nie umiałabym nałożyć sobie tak małych porcji, tylko byłoby wylizwanie garnka, kończenie sosu i „oj no przecież nie wyrzucę!”
Meg, wiadomo ze wydatek duży, ale ja szybko zniechęcałem się gotowaniem takiej ilości posiłków no i co najważniejsze, nie umiałabym nałożyć sobie tak małych porcji, tylko byłoby wylizwanie garnka, kończenie sosu i „oj no przecież nie wyrzucę!”
ja kiedyś patrzyłam na cenę tych Chodakowskiej i mnie cena zszokowała...
- Escherichia
Daffodil, powiedzenia! Pewnie mam do zrzucenia tyle samo 
Dziewczyny, wiem, że nie ma cudownych kremów itp. ale mogę Wam polecić tę maskę do domowego body wrappingu. Skóra napięta i wygładzona. Jakoś maj/czerwiec stosowałam po peelingu i wygląd nóg bardzo się poprawił..

Dziewczyny, wiem, że nie ma cudownych kremów itp. ale mogę Wam polecić tę maskę do domowego body wrappingu. Skóra napięta i wygładzona. Jakoś maj/czerwiec stosowałam po peelingu i wygląd nóg bardzo się poprawił..

pokaż fotki przykładowych dań!
ja nie wiem ile ważylam w dniu porodu...
mnie nawet nie ta waga zmotywowała, co ten pociążowy brzuch, który za nic nie chciał zejść. bałam się, że kiedyś mi ktoś pogratuluje i zapyta czy chłopak czy dziewczyna...
mnie nawet nie ta waga zmotywowała, co ten pociążowy brzuch, który za nic nie chciał zejść. bałam się, że kiedyś mi ktoś pogratuluje i zapyta czy chłopak czy dziewczyna...
Bakteria ja ostatnio pytałam tutaj o kosmetyki wyszczuplające itp. tej marki, ale dziewczyny watpily w efekt, więc i ja zwątpilam...
Suerte, za Chodakowska nie przepadam, a jej pudełka to chyba najdroższe na rynku. Ja w tej chwili płace 38,70zl za dzień przy kaloryczności 1700kcal, wiec uważam ze się opłaca. Zreszta w tym miesiącu wróciłam znów do zestawienia wydatków i wszystko zapisuje, wiec będę miała porównaniu z Mężem ile on wyda ja jedzenie. Bo Z ma w przedszkolu i budżet na jej jedzenie jest szczątkowy.
Pokaże zdjęcia, zaraz poszukam, albo zrobie dzisiejszych dań. Generalnie po ciąży z Zosia testowałam dwie inne firmy i były do bani, a ta mi w większości bardzo pasuje
Bakteryjna co Ty gadasz
Pokaże zdjęcia, zaraz poszukam, albo zrobie dzisiejszych dań. Generalnie po ciąży z Zosia testowałam dwie inne firmy i były do bani, a ta mi w większości bardzo pasuje

Bakteryjna co Ty gadasz
To tak.
Na śniadanie zwykle jest coś na słodko - owsianki z owocami, musami, pieczonymi owocami lub kromki chleba, jakaś pasta i warzywka
Na drugie śniadanie, które jem 12/13 - zupa.
Na obiad - mięso, kasza/ryż/ziemniaki, surówka
Na podwieczorek w 80% jakieś fit ciasto. Chociaż czasem tapioka, albo jakiś jogurt z owocami
Na kolacje albo jakieś danie obiadowe (mięso/węgle/surówka), albo jakiś makaron, czasem pasztet z pieczywem. Pare razy był tez Burger i tortilla
Na śniadanie zwykle jest coś na słodko - owsianki z owocami, musami, pieczonymi owocami lub kromki chleba, jakaś pasta i warzywka
Na drugie śniadanie, które jem 12/13 - zupa.
Na obiad - mięso, kasza/ryż/ziemniaki, surówka
Na podwieczorek w 80% jakieś fit ciasto. Chociaż czasem tapioka, albo jakiś jogurt z owocami
Na kolacje albo jakieś danie obiadowe (mięso/węgle/surówka), albo jakiś makaron, czasem pasztet z pieczywem. Pare razy był tez Burger i tortilla

- Załączniki
-
- 2BF45B43-FD74-45D1-949A-C6E0647A4B84.jpeg (244.91 KiB) Przejrzano 5024 razy
-
- 768CC12E-F3A2-4284-8288-C666E84C1666.jpeg (179.42 KiB) Przejrzano 5024 razy
-
- 69709F55-71F2-496C-9321-9472D7373AC9.jpeg (153.03 KiB) Przejrzano 5024 razy
I jeszcZe
- Załączniki
-
- CC05462B-F84A-4D1D-87B7-48445819D92A.jpeg (234.28 KiB) Przejrzano 5024 razy
Reszta plików za duza, ale starczy narazie,
Bo nie wiem jak zmniejsZyc
Bo nie wiem jak zmniejsZyc

A te racuchy to był jak narazie najlepszy posiłek do nich... a na tle burgera i tortilli to duże wyróżnienie 
- Escherichia
Suerte, ja jestem z tej maski zadowolona. Skóra napięta, a cellulit bardzo się zmniejszył. Wiadomo, że tłuszcz został, ale cellulitu to się niemalże całkowicie pozbyłam. (Oczywiście teraz wszystko w "normie" 
). Ja mam spory problem z zatrzymywaniem wody w organizmie, może na moją przypadłość robienie body wrappingu wystarczyło i stąd to moje zadowolenie
Wracam teraz do produktu, więc możne pokuszę się na jakiewy fotki porównawcze
Wracam teraz do produktu, więc możne pokuszę się na jakiewy fotki porównawcze
Bakteria, jak to się stosuje? Smarujesz i co dalej? 
Daff, duże te posiłki!

Daff, duże te posiłki!
- Escherichia
Meg, pod prysznicem robiłam peeling, następnie na suchą skórę nakładałam cienką warstwę maski i owijałam nogi folią (można na Allegro kupić tanio szerokie długie belki folii). Potem wskakiwałam na kanapę owijając nogi kocem.. i tak oglądałam film/serial
Ja maskę trzymam około godziny (na opakowaniu piszą o 15-45 minutach).