Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
A te racuchy to był jak narazie najlepszy posiłek do nich... a na tle burgera i tortilli to duże wyróżnienie
- Escherichia
Suerte, ja jestem z tej maski zadowolona. Skóra napięta, a cellulit bardzo się zmniejszył. Wiadomo, że tłuszcz został, ale cellulitu to się niemalże całkowicie pozbyłam. (Oczywiście teraz wszystko w "normie" ). Ja mam spory problem z zatrzymywaniem wody w organizmie, może na moją przypadłość robienie body wrappingu wystarczyło i stąd to moje zadowolenie
Wracam teraz do produktu, więc możne pokuszę się na jakiewy fotki porównawcze
Wracam teraz do produktu, więc możne pokuszę się na jakiewy fotki porównawcze
Bakteria, jak to się stosuje? Smarujesz i co dalej?
Daff, duże te posiłki!
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Daff, duże te posiłki!
- Escherichia
Meg, pod prysznicem robiłam peeling, następnie na suchą skórę nakładałam cienką warstwę maski i owijałam nogi folią (można na Allegro kupić tanio szerokie długie belki folii). Potem wskakiwałam na kanapę owijając nogi kocem.. i tak oglądałam film/serial Ja maskę trzymam około godziny (na opakowaniu piszą o 15-45 minutach).
Teraz widzę, że ta maska to droga. A na ile starcza takie opakowanie?
- Escherichia
Bo ja wiem, czy droga.. 300ml za 25zł
Jest wydajna, bo naprawdę nie trzeba jej dużo nakładać
Ja testowałam raz przez miesiąc Chodakowską i spoko, jeśli chodzi o smaczność jedzenia, chociaż jak dla mnie było za dużo opcji na słodko. System mi się rozwalił, jak K. poleciał do Stanów, a mała mi się rozchorowała i siedziałam z nią na L4 - masakra gotować jedzenie tylko dla dziecka, mam wrażenie, że strasznie dużo wtedy mi się jedzenia marnowało.
A i wzięłam 1300 kcal i to było za mało, ogólnie to byłam głodna przez większość czasu, a jadąc rowerem praktycznie umierałam.
Zamierzam kiedyś powtórzyć tylko z innej firmy, bo A ma jedzenie w przedszkolu, a K w pracy, więc znowu gotowanie dla jednej osoby to beznadzieja.
No to ja jestem w strasznym stanie po tych wszystkich urlopach, a jeszcze ostatni przede mną. Więc tak serio dołączę do wątku dopiero w przyszły poniedziałek
Wysłane z mojego Pixel 3 przy użyciu Tapatalka
A i wzięłam 1300 kcal i to było za mało, ogólnie to byłam głodna przez większość czasu, a jadąc rowerem praktycznie umierałam.
Zamierzam kiedyś powtórzyć tylko z innej firmy, bo A ma jedzenie w przedszkolu, a K w pracy, więc znowu gotowanie dla jednej osoby to beznadzieja.
No to ja jestem w strasznym stanie po tych wszystkich urlopach, a jeszcze ostatni przede mną. Więc tak serio dołączę do wątku dopiero w przyszły poniedziałek
Wysłane z mojego Pixel 3 przy użyciu Tapatalka
To Rafaello w tle na ostatnim zdjęciu
Mi coś za około 70 wyskoczyło.Escherichia pisze:Bo ja wiem, czy droga.. 300ml za 25zł
- Escherichia
efryna pisze:To Rafaello w tle na ostatnim zdjęciu
Jest coś takiego jak "za dużo opcji na słodko"?
Mnie zawsze zastanawia świeżość tych potraw... W sumie zawsze obiad jest ogrzewany.
- Escherichia
A ja teraz nie potrafię jej znaleźć.. W Empiku, gdzie kupowałam jej nie ma, w aptece doz.pl też niedostępna, na jakiś hurtowniach też widzę brak... Ale wszędzie ceny 20-25zl
Teraz jak patrzę to faktycznie koło 25 zł. To ja nie wiem co mi się wcześniej wyswietliło. Dziwy.Escherichia pisze:A ja teraz nie potrafię jej znaleźć.. W Empiku, gdzie kupowałam jej nie ma, w aptece doz.pl też niedostępna, na jakiś hurtowniach też widzę brak... Ale wszędzie ceny 20-25zl