Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Daff, dlatego niestety czesto sie poddaje z odchudzaniem, a waga rosnie :/
gratuluje zrzuconej wagi!
gratuluje zrzuconej wagi!

- Escherichia
Daffodil, brawo 
Ja mam PCOS, IO, zespół metaboliczny. Nie ukrywam, że jem bardzo nieregularnie, a jak już jem to...cokolwiek
Jem też słodycze. I ot zagadka rozwiązana
Mogę zwalić tylko na siebie
Pamiętam jednak, jak w 2016 byłam na diecie, takiej ughhh... I przez 5tygodni zeszło chyba 0,5kg.. Wtedy poszłam do lekarza, dostałam leki i przy kontynuacji diety dużo zeszczuplałam..
Jak się nie pilnuję, to jest moment..
Jedyne, co mogę zrzucić na geny to... duży biust. Zawsze, jak byłam 20kg szczuplejsza, on zawsze był duży w stosunku do sylwetki.
Ja mam PCOS, IO, zespół metaboliczny. Nie ukrywam, że jem bardzo nieregularnie, a jak już jem to...cokolwiek
Jak się nie pilnuję, to jest moment..
Jedyne, co mogę zrzucić na geny to... duży biust. Zawsze, jak byłam 20kg szczuplejsza, on zawsze był duży w stosunku do sylwetki.
KarLa, dzięki
Bakteria, co to były za leki? Ja potrzebuje jakiegoś placebo, ale przy kp nie będę nic brała co mi może to placebo dać
Bakteria, co to były za leki? Ja potrzebuje jakiegoś placebo, ale przy kp nie będę nic brała co mi może to placebo dać

- Escherichia
Daffodil, metformina 

Farazi ja się tak katuje... Nawet kawy nie slodze, wstaje o 5:50 by zdążyć poćwiczyć. Ćwiczę codziennie. Ostatni posiłek o 19 i to zielenina sama (w weekendy dodaje fete
). Myślałam, że będą widoczne efekty już po tygodniu
ale dużo podjadam bakalii, jogurtów i owoców między posiłkami. Jestem pewna, że gdybym paliła papierosy to schudlabym WIĘCEJ niż dieta i ćwiczeniami :p
N 2018
M 2023
M 2023
Ja kawy nigdy nie słodziłam. A szkoda, bo mogłabym teraz zapisać sobie niesłodzenie jako zasługę 
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka

Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
To ja sobie nie wyobrażalam gorzkiej kawy

N 2018
M 2023
M 2023
O matulu
u nas cukier to tylko co ciasta i dla gości 
Jak tak Was czytam to stwierdzam, ze poza kawa (gdzie bez albo z jedna filiżanka tez dam radę)nie mam żadnych takich „nałogów” i słabości. Czasem mnie najdzie na coś ochota, ale to nigdy w jakiś większych ilościach raczej. Mnie nawet nie rusza jak mąż otworzy coś słodkiego. Generalnie najgorzej jak już człowiek coś zje takiego to później kilka dni może czuć ssanie, ale to mija
Jak tak Was czytam to stwierdzam, ze poza kawa (gdzie bez albo z jedna filiżanka tez dam radę)nie mam żadnych takich „nałogów” i słabości. Czasem mnie najdzie na coś ochota, ale to nigdy w jakiś większych ilościach raczej. Mnie nawet nie rusza jak mąż otworzy coś słodkiego. Generalnie najgorzej jak już człowiek coś zje takiego to później kilka dni może czuć ssanie, ale to mija
Ja sobie nie wyobrażam, ze ktoś prosi o cukier i mówię mu ze ja nie używam to nie dostanie
zreszta do ciast dodaje, choć mniej niż w przepisach
My mamy miod 
Zreszta my duzo rzeczy nie mamy w domu, i ja raczej wlasnie nie wyobrazam sobie miec w domu czagos, czego y nie uzywamy, tylko dlatego, ze ktos moze przyjsc w odwiedziny. To tak, jakbym oczekiwala, ze kazdy do kogo ja ide ma w domu ekspres cisnieniowy bo ja tylko taka kawe pije
Wiadomo, ze nikt nie bedzie mial "na wszelki wypadek", jesli sam nie uzywa
Jeszcze mi sie zaden gosc nie obraxil i jakos nadal przychodza 

Zreszta my duzo rzeczy nie mamy w domu, i ja raczej wlasnie nie wyobrazam sobie miec w domu czagos, czego y nie uzywamy, tylko dlatego, ze ktos moze przyjsc w odwiedziny. To tak, jakbym oczekiwala, ze kazdy do kogo ja ide ma w domu ekspres cisnieniowy bo ja tylko taka kawe pije

Ja cukier uzywam do ciast ( ostatnio nie pieke) i do chleba z maszyny 1.5 lyzeczki.
W cukierniczke wsypalam na A. urodziny i dalej tam jest
W cukierniczke wsypalam na A. urodziny i dalej tam jest

Itzal Aurinko to mi najbardziej brakuje słodkiej kawy i słodyczy. W czwartek uczennica rozdawała cukierki na urodziny. Jadłam tego Michalka po kawałeczku na każdej przerwie by dawkowac przyjemność
A zjeść musiałam co by dziecku przykro nie było, a przynajmniej tak to sobie wytłumaczyłam 
N 2018
M 2023
M 2023