Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Hmm pisałaś ze nawet z własnym cukrem masz gości 
No. Bo za impreze zorganizowana uznaje np urodziny, nie przyjazd kolezanki na tydzien Ona miodu nie uznaje bo jej nie smakije, to sobie przywozi cukier w sloiczkuAurinko pisze:Hmm pisałaś ze nawet z własnym cukrem masz gości
Itzal, a to my naprzemian i kasze i ryz
jajek duzo jemy bo A. uwielbia omlety, a my czesto na kolacje jemy
Make tez mam bo pieke chleb sama
aktualnie 50% pszennej bialej i 50% pelnoziarnistej 

Make tez mam bo pieke chleb sama

aż mi się przypomniała teściowa która na pierwsze spotkanie z moimi rodzicami przyjechała z własną kawą, bo ona innych nie pije. i nie całym opakowaniu, a 2 przesypanych łyżeczkach w woreczku...
Ja też nie słodzę i nigdy tego nie robiłam, ale cukier dla gości mam. Czasem tylko zapominam wyjąć!) To nie jest coś, co się psuje, można raz kupić i trzymać w cukierniczce długie lata
No dobra, dieta dzień pierwszy. Odważyłam się zważyć, no i cóż, spodziewałam się podobnego wyniku, więc przyjęłam na klatę. Tak naprawdę mam dobre 20 kg nadprogramowych, fajnie by było z tego zrzucić chociaż 15. Masakra. No ale zaczynamy
No dobra, dieta dzień pierwszy. Odważyłam się zważyć, no i cóż, spodziewałam się podobnego wyniku, więc przyjęłam na klatę. Tak naprawdę mam dobre 20 kg nadprogramowych, fajnie by było z tego zrzucić chociaż 15. Masakra. No ale zaczynamy
efryna 20 kilo? w ogóle nie widać po Tobie!
Suerte, żartujesz...
Efryna, piona!
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Efryna, piona!
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Suerte, widać
ale dziękuję (chociaż nie pamiętam, kiedy ostatnio wrzucałam w media społecznościowe jakieś zdjęcie z moją sylwetką, mogło to być dobre kilka kilo temu)
Noooo to ja mam wlasnie problem z ta czestotliwoscia jedzenia...
Ci z tego, ze slodkie jem sporadycznie, czy jakies chipsy itp, jak jem hmmmm moze ze dwa razy dziennie (sniadanie i pozny obiad), no czasem jakby wliczyc kablko, czy jakas kalarepe, albo jogurt to bywa, ze 3 posilki...
Niestety nawet jak faktycznie spielam poslady i konkretnie dietowalam, to moje rozjechane hormony i io sa tak wspaniale, ze w miesiac konkretnej diety spadlo mi szalone 0,5kg
Od tamtej pory nie probowalam, bo jakos mnie to wtedy mecha zniechecilo, ale chyba znow najwyzsza pora sie ogarnac...
Najlepiej i najwiecej mi sie chudlo w ciazy... hormony sie uspokoily i waga sama szla w dol, mimo, ze jadlam nadal tak samo, mala rosla, zadnych wymiotow itp to waga w dol albo stala w miejscu...
Bylam pewna, ze do porodu pojde z waga kolo 100, bo nie zaczynalam od malej, a poszlam z taka sama jak zaczynalam...
Na poczatku sie tymi spadkami.martwilam, ale lekarz uspokajal, ze teraz mam wszystko unormowane, wyciszone, wszystko wrocilo na swoje miejsce, to i waga leci...
Dobrze, ze u KarLi bylo tak samo, to chociaz spokojna bylam, ze faktycznie moze tak byc...
Do czasu trzeciej @ po porodzie nadal wszystko dobrze szlo, a pozniej znow mi sie wszystko porozjezdzalo i doopa blada zamiast spadac albo stalo, albo szlo w górę
Ci z tego, ze slodkie jem sporadycznie, czy jakies chipsy itp, jak jem hmmmm moze ze dwa razy dziennie (sniadanie i pozny obiad), no czasem jakby wliczyc kablko, czy jakas kalarepe, albo jogurt to bywa, ze 3 posilki...
Niestety nawet jak faktycznie spielam poslady i konkretnie dietowalam, to moje rozjechane hormony i io sa tak wspaniale, ze w miesiac konkretnej diety spadlo mi szalone 0,5kg
Od tamtej pory nie probowalam, bo jakos mnie to wtedy mecha zniechecilo, ale chyba znow najwyzsza pora sie ogarnac...
Najlepiej i najwiecej mi sie chudlo w ciazy... hormony sie uspokoily i waga sama szla w dol, mimo, ze jadlam nadal tak samo, mala rosla, zadnych wymiotow itp to waga w dol albo stala w miejscu...
Bylam pewna, ze do porodu pojde z waga kolo 100, bo nie zaczynalam od malej, a poszlam z taka sama jak zaczynalam...
Na poczatku sie tymi spadkami.martwilam, ale lekarz uspokajal, ze teraz mam wszystko unormowane, wyciszone, wszystko wrocilo na swoje miejsce, to i waga leci...
Dobrze, ze u KarLi bylo tak samo, to chociaz spokojna bylam, ze faktycznie moze tak byc...
Do czasu trzeciej @ po porodzie nadal wszystko dobrze szlo, a pozniej znow mi sie wszystko porozjezdzalo i doopa blada zamiast spadac albo stalo, albo szlo w górę
20.07.2015 - 10tc 
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵

05.01.2018 - 8tc

18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
efryna wydaje mi się, że niedawno dodawałaś jakieś fotki na insta, ale to mogło być i pół roku temu, nie ogarniam teraz trochę czasu 

Ruby, o tak ciaza to byl chyba ostatni raz kiedy chudlam
Efryna, nie widac po Tobie
chociaz widziala tylko zdjecie z twarza
Ja aktualnie mam do zrzucenia 10 kg... niestety cwiczenia odpadaja, aktualnie przez bol od endometriozy ledwo sie ruszam, pozostaja tylko spacery
Wczoraj bylo jakies apogeum :/ brzuch mialam jak w ok 6msc ciazy...

Efryna, nie widac po Tobie

Ja aktualnie mam do zrzucenia 10 kg... niestety cwiczenia odpadaja, aktualnie przez bol od endometriozy ledwo sie ruszam, pozostaja tylko spacery

Trochę sobie wczoraj pofolgowałam. Byli moi rodzice, więc zjadłam z nimi pucharek lodów i czekoladowe wafwlki do tego 
Zobaczymy czy takie grzeszki małe raz na jakiś czas bardzo źle na mnie wpływają.
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka

Zobaczymy czy takie grzeszki małe raz na jakiś czas bardzo źle na mnie wpływają.
Ja się trzymam, ale wychodzi mi to naturalnie bo po prostu jestem głodna 
Jak zjem śniadanie o 8:30 to o 11:30/12 muszę coś zjeść bo padam.

Jak zjem śniadanie o 8:30 to o 11:30/12 muszę coś zjeść bo padam.
Misiaq, unikam kawy na czczo. Rano w pracy piję herbatę jeśli już. Potem kawa do śniadania dopiero.