Co dziś jecie? Na diecie :)
Re: Co dziś jecie? Na diecie :)
Już miałam pisać, że chyba Ci się wątki pomyliły 

Re: Co dziś jecie? Na diecie [emoji3]
A wez, tego mojego Meza to w te jego weekendy bym w kosmos wysłała.efryna pisze:Już miałam pisać, że chyba Ci się wątki pomyliły
Generalnie tez dietuje. Tez zle wyglada, chociaż wazy mniej niż ja ALE! Na niego kiedyś działała (teraz ciężko stwierdzić) dieta ketogeniczna. I prawda, był w stanie doprowadzić się do ładu naprawdę w 2-3 tygodnie. Teraz tez ją stosuje. Tj raczej sam siebie oszukuje ze stosuje. W weekend je sobie pizze itd, ale pon-pt, bez węgli. Tyle ze codziennie wieczorem widze go z kajzerka a jak mu w weekend zwracam uwagę,
ze co to za dieta, ze się tak opycha to odszczekuje, ze on jest na ketozie i musi w weekend się wyluzować, ze to porządane... jak mu wspomnę bułeczki to „się czepiam”.
No i pomijam jak wyglądają same produkty które je... zdrowo to nie wychodzi, ale to taki hedonista i nie przetłumaczysz...np jedyne warzywa jakie je to ketchup
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Jeśli chodzi o Mamaginekolog to pracuje tez w szpitalu Starynkiewicza w Warszawie. Co do specjalizacji, ciekawe która z nas by skończyła mając za sobą ciąże, dwa poronienia i druga ciąże zakończona przedwczesnym porodem.
Ogólnie uważam, ze mimo wielu wpadek robi zrobiła wiele dobrego.
A ze poszła w biznes? Nie dziwie sie
Ogólnie uważam, ze mimo wielu wpadek robi zrobiła wiele dobrego.
A ze poszła w biznes? Nie dziwie sie
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Mnie tez nie dziwi

Tez uważam, ze zatarcie granicy jest słabe, ale nie neguje. Dużo osob tak lubi, wiec skoro jej to pasuje
I tez uważam, ze bardzo dużo dobrego robi, szczególnie ten pomysł z fundacja bardzo trafiony

Aha. Nie podoba mi się tylko, ze wszędzie widzi hejt, unosi się i nie potrafi przyznać do błędu.
Misiaq ja jej nie śledzę na instagramie nie mam tam konta, ale to chyba „choroba” wielu osób, nie tylko medialnych 

Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
A co pisała? Nie czytałam i nie ciągnie mnie.Misiaq pisze:Ja się z jej bloga bardzo wielu rzeczy dowiedziałam.
Więc dla mnie jest OK.
Ale jak mi Necia powiedziała co pisała w swoich książkach (mam zamair przeczytać, ale jeszcze nie dotarłam) to byłam na prawdę w szoku.
Cenie ją za artykuły medyczne, ale pokazywanie dzieci, Męża itd niebardzo mnie interesuje. Jednak, to jej profil osobisty i niech sobie wstawia co chce 

Misiaq haha to by był bestseller 

Musze to rozważyć
znacznie przyspieszyłoby to kupno domu

Coś faktycznie ostatnio wspominała na story, ze ma zły kontakt z teściami, ale „kto nie wie to było w książce” 

kurczę, Marcin był ze dwa tygodnie temu w ddtvn, nie mogę być gorsza
Co za offtop
ale nikt nas za to nie pogoni
Ja się bardzo zraziłam do mamyginekolog bardzo dawno temu, więc nawet nigdy nie miałam dla niej cienia sympatii i bardzo szybko poblokowalam ewentualne treści, więc nawet nie byłam na bieżąco. Sytuacja, którą mnie zdenerwowała (nie pamiętam szczegółów, tylko ogólny wydźwięk) to było namawianie do jakiejś zrzutki na ewidentnie szurską terapię (typu leczenie raka lewatywą z kawy). Przypadek beznadziejny, medycyna bardzo mocno alternatywna i nie mająca prawa działać, ewidentne naciąganie jakiegoś szamana, ale ludzie wypłacali pieniążki, bo autorytet!!! No naprawdę po kimś, kto stara się być autorytetem w jakimś stopniu naukowym (przecież lekarz medycyny itp.) spodziewałabym się stanowczej walki z takimi praktykami, a nie czegoś zupełnie odwrtnego. Pamiętam, że dużo ludzi na nią wtedy siadło, moja koleżanka nawet się na mnie obraziła twierdząc, że dołączyłam do hejterow
ale laska nie przeprosiła z tego co wiem, nie przyznała się do błędu, a jeśli nawet, to ja i tak ją skreslilam (dla mnie to była gruba rzecz)
Ja się bardzo zraziłam do mamyginekolog bardzo dawno temu, więc nawet nigdy nie miałam dla niej cienia sympatii i bardzo szybko poblokowalam ewentualne treści, więc nawet nie byłam na bieżąco. Sytuacja, którą mnie zdenerwowała (nie pamiętam szczegółów, tylko ogólny wydźwięk) to było namawianie do jakiejś zrzutki na ewidentnie szurską terapię (typu leczenie raka lewatywą z kawy). Przypadek beznadziejny, medycyna bardzo mocno alternatywna i nie mająca prawa działać, ewidentne naciąganie jakiegoś szamana, ale ludzie wypłacali pieniążki, bo autorytet!!! No naprawdę po kimś, kto stara się być autorytetem w jakimś stopniu naukowym (przecież lekarz medycyny itp.) spodziewałabym się stanowczej walki z takimi praktykami, a nie czegoś zupełnie odwrtnego. Pamiętam, że dużo ludzi na nią wtedy siadło, moja koleżanka nawet się na mnie obraziła twierdząc, że dołączyłam do hejterow
Efryna, to faktycznie słabo
wtedy jej jeszcze nie śledziłam chyba