Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Mój Mąż ma garmina jakiegoś najnowszego (kupiłam mu na gwiazdkę) i strasznie mnie denerwuje ten zegarek, a tej bez niego to już nie funkcjonuje
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Właśnie obejrzałam te garminy. Znalazłam jakis damski to ładny, taki zgrabny. Bo te xiaomi z wyglądu mnie niestety nie porywaja.
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Garminy damskie są bardzo ładne
Ja po prostu nie lubię nosić zegarka
Ja po prostu nie lubię nosić zegarka
Ja mam garmina Przez 15 lat nie nosiłam zegarka, a do tego się przyzwyczaiłam
Daff, gratuluję spadku
Daff, gratuluję spadku
u mnie dzisiaj 2 miesiące diety. miałam nadzieję, że będę po połowie, ale trochę zabrakło (na 2 miesiąc miałam plan -5kg, a wyszły niecałe 4). na 3 miesiąc daje sobie cel zobaczyć 65 kilo.
Ostatnio zmieniony 06 paź 2019, 8:31 przez Suerte, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak odstawiłam Marysię to nie wpłynęło to na moją wagę, ale jak odstawiłam Mikołaja to w bardzo krótkim czasie bardzo przytyłam. Ale to chyba były jakieś wahania hormonów, bo tak jak szybko przytyłam tak szybko spadło. Na zdjęciach z tego okresu wyglądam jak napompowany balon. Moja mama myślała, ze jestem w ciąży.
Mąż się zważył, teraz żałują, ze mu o tym powiedziałam
Mąż wepchnął dzis we mnie makaron i kawałek czekolady. Łeb mi pękał mimo paracetamolu, a u niego wieczna diagnoza jest „to spadek cukru”.
ja makaron jem normalnie np. do pomidorówki czy spaghetti
czekolada za to już nie pamiętam jak smakuje...
czekolada za to już nie pamiętam jak smakuje...
No ja tyje bo poki co kazdy koniec kp p9krywal sie z kolejna ciaza Tylko dlatego waga powoli roslaMisiaq pisze:Jak odstawiłam Marysię to nie wpłynęło to na moją wagę, ale jak odstawiłam Mikołaja to w bardzo krótkim czasie bardzo przytyłam. Ale to chyba były jakieś wahania hormonów, bo tak jak szybko przytyłam tak szybko spadło. Na zdjęciach z tego okresu wyglądam jak napompowany balon. Moja mama myślała, ze jestem w ciąży.
Mąż się zważył, teraz żałują, ze mu o tym powiedziałam
Pomogło?daffodil pisze:Mąż wepchnął dzis we mnie makaron i kawałek czekolady. Łeb mi pękał mimo paracetamolu, a u niego wieczna diagnoza jest „to spadek cukru”.
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
No przestała bolec, ale długo mnie trzymało. Wczesniej wzięłam tez paracetamol i długo nie pomagał. Byłam na balkonie i słabo cały czas.
Wazylam się dziś żeby podtrzymać tradycje, ale waga bez zmian 100,4
Wazylam się dziś żeby podtrzymać tradycje, ale waga bez zmian 100,4
Któraś z Was pisała tutaj o rajstopach wyszczuplających podając konkretną firmę. Nie mogę znaleźć:/
A. Może jakieś gacie wyszczuplające też możecie polecić?
Przyszła mi dziś spódnica która podobala mi się od dawna. Miałam schudnąć do Dnia Nauczyciela, tymczasem przytyłam bo jadłam słodycze przez ostatni tydzień i dużo mniej cwicze. Chyba wyglądam w niej źle A tak się nastawilam na nią, tak mi się podoba i na pewno nie odeślę. Będę nosić jak schudne najwyżej.
Ważę 65kg... Także tyje zamiast chudnac. Znowu muszę się ogarnąć
A. Może jakieś gacie wyszczuplające też możecie polecić?
Przyszła mi dziś spódnica która podobala mi się od dawna. Miałam schudnąć do Dnia Nauczyciela, tymczasem przytyłam bo jadłam słodycze przez ostatni tydzień i dużo mniej cwicze. Chyba wyglądam w niej źle A tak się nastawilam na nią, tak mi się podoba i na pewno nie odeślę. Będę nosić jak schudne najwyżej.
Ważę 65kg... Także tyje zamiast chudnac. Znowu muszę się ogarnąć
N 2018
M 2023
M 2023
Miałam dziś kilka spraw do załatwienia, więc zrobiłam sobie spacer z wózkiem w czasie Marysi drzemki.
Według Endomondo przeszłam 6,29 km (to by się zgadzało) i spaliłam 528 kalorii.
To możliwe? Jakoś wydaje mi się dużo kalorii jak na chodzenie.
Według Endomondo przeszłam 6,29 km (to by się zgadzało) i spaliłam 528 kalorii.
To możliwe? Jakoś wydaje mi się dużo kalorii jak na chodzenie.
Nessa, Calzedonia Total Shaper. Bardzo drogie, ale dla mnie rewelacyjne.
Jest kilka rodzajów, ja sprawdziłam kryjące i mocno kryjące. Te mocno kryjące lepsze, ale i te drugie robią dobrą robotę.
Jest kilka rodzajów, ja sprawdziłam kryjące i mocno kryjące. Te mocno kryjące lepsze, ale i te drugie robią dobrą robotę.