Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Meg, pływanie? Nic tak nie odciąża stawów.
Przyłączam się do #teamtoniemogębyćja w temacie zdjęć. Mam niejeden taki szok za sobą. Od dłuższego czasu skrupulatnie unikam zdjęć, chować się za Zosia, kucam i cuda wymyślam. Żeby coś się z wakacji nadawało na insta to M nagrywał film na go pro, a ja przeglądałam klatka po klatce.
Przyłączam się do #teamtoniemogębyćja w temacie zdjęć. Mam niejeden taki szok za sobą. Od dłuższego czasu skrupulatnie unikam zdjęć, chować się za Zosia, kucam i cuda wymyślam. Żeby coś się z wakacji nadawało na insta to M nagrywał film na go pro, a ja przeglądałam klatka po klatce.
- mała_czarna
Skoro taka silna ekipa to i ja w końcu dołączę.
Przez ostatnie tygodnie miałam jedno wielkie obżarstwo (zazdroszczę każdemu kto w stresie nie może jeść - ja jestem drugi koniec skali i się opycham wtedy).
Najwyższy czas się ogarnąć.
Przez ostatnie tygodnie miałam jedno wielkie obżarstwo (zazdroszczę każdemu kto w stresie nie może jeść - ja jestem drugi koniec skali i się opycham wtedy).
Najwyższy czas się ogarnąć.
Daff, nie lubię pływać i zbytnio nie umiem. Tyle, że się nie topię hehe
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Daff, piona! ja tez na zdjeciach znad morza czy znad jeziora na kazdym jestem schowana za A.
Meg, jeśli nie lubisz to ciężko bo samo na samo „nie umiem” polecam deskę w dłoń i nogi do kraula/żaby. Choć jak problem z kolanek to raczej do żaby nie
Czarna zaprSzamy.
Ja tez Twój koniec skali.
Czarna zaprSzamy.
No technika u mnie zerowadaffodil pisze:Meg, jeśli nie lubisz to ciężko bo samo na samo „nie umiem” polecam deskę w dłoń i nogi do kraula/żaby. Choć jak problem z kolanek to raczej do żaby nie
Czarna zaprSzamy.
U nas jeszcze problem z basenem. Jest jeden i non stop się tam dzieciaki uczą.
Meg, ja mam plywalnie pod blokiem, w mojej dzielnicy są trzy i praktycznie nie ma szans na indywidualne wejście.
Wczoraj byłam z Z, bo chodzi na lekcje pływania i mnie tak baba z szatni wkurwila, ze napisałam na nią skargę od razu. Pierwszy raz mi się to zdarzyło.
Wczoraj byłam z Z, bo chodzi na lekcje pływania i mnie tak baba z szatni wkurwila, ze napisałam na nią skargę od razu. Pierwszy raz mi się to zdarzyło.
Daff głowa do góry, na pewno wiesz ze takie zastoje są normalne.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Daff ile było ostatnio?
97,5 tydzień temu
Myśle ze po prostu nie trafiłam w ten dzień spadku.
Myśle ze po prostu nie trafiłam w ten dzień spadku.
Ja się zapomniałam zważyć
Ej ej nie mówcie, że nie wierzycie w takie spadki, bo ja tylko takie miewam
Ej ej nie mówcie, że nie wierzycie w takie spadki, bo ja tylko takie miewam