porady techniczne, czyli co kupić czego unikać
Re: porady techniczne, czyli co kupić czego unikać
Ja piję średnio 3 kawy dziennie a najbardziej lubię jej zapach. No i kawa musi być z mlekiem.
Te trzy kawy to chyba jednak standard
Oczywiście, ze picie kawy to cała celebra i otoczka, wiadomo ze nie chodzi o samo picie
Ale jakos 3 to mi się tak dużo wydaje, piję 2 jak mam zły dzień
Oczywiście, ze picie kawy to cała celebra i otoczka, wiadomo ze nie chodzi o samo picie
Ale jakos 3 to mi się tak dużo wydaje, piję 2 jak mam zły dzień
A to ja tylko z ekspresu, nie wylije innej bo mi niedobrze zaraz
Tak, od czasu do czasu espresso.
Uwielbiam kawę. Pierwszą piję zaraz po wstaniu, drugą po śniadaniu, tzrecią wczesnym popołudniem, a czwartą koło 17. Jak jest jakiś kryzysowy dzień, to i 5 się zdarzy, ale baaardzo rzadko
Ja ogólnie nie potrzebuje kawy, w sensie ona dla mnie mkze nie istnieć, ale w pracy lubię ten rytuał, że z dziewczynami na dzień dobry napijemy się kawy. Tylko, że ja piłę pół kubka mleka i do tego kawa
Ja tez, a potrafilam pic po kilka kubków dziennie.Aurinko pisze:A to ja tak zielona piłam do pierwszej ciąży. Od tamtego czasu mi nie wchodzi
Ja uwielbiam smak kawy. Bo jakiegoś wielce działania nie zauważam. Dwie dziennie to idealnie dla mnie
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Ja też uwielbiam kawę! Pije 3 dziennie. Bardzo rzadko zdarza się, że 4. Przed urodzeniem N piłam 1-2;)
N 2018
M 2023
M 2023
A nam dzis szlag trafil pralke
Szczerze jej nienawidzilam i byl czas, ze patrzylam na nia i czekalam kiedy padnie, ale teraz padla akurat w najmniej odpowiednim momencie
Teraz musimy szybko ogarnac jakas nowa, przegladam i mozg mi paruje
Szczerze jej nienawidzilam i byl czas, ze patrzylam na nia i czekalam kiedy padnie, ale teraz padla akurat w najmniej odpowiednim momencie
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Oj to tak zawsze jest. Rozesmialam sie, bo też mnie wkurzała moja i też ciagle czekalam na to aby padla. Ale ostatnio reanimowal ją mąż i okazalo się, że jednak jak jest dobrze skrecona to jest fajnaRuby pisze:A nam dzis szlag trafil pralke
Mimezja, u nas to ona mnie wkurzala juz krotko po zakupie... pobierala sibie co chciala i jak chciala, czasem lykala wszystko na raz i pranie zero zapachu... no ogolnie dramat...
W ogole kupowalismy na szybko jak sie tu przeprowadzilismy, w sumie na wariata, bo wpadlismy do sklepu pol godziny przed zamknieciem, a na tapecie byla pralka i zmywarka... po czasie zorientowalam sie, ze to raka sama, tylko model nowsza jaka ma moja mama i tez ja wyklina... brawo ja
Wczoraj nam bezpiecznik wybijal i szukalismy co sie stalo, zeszlam do piewnicy, a tam takie zapaszki ze hoho... poszedl silnik...
Tylko czemu nie wczesniej, a zaraz po przeprowadzce i po tym jak kupilismy nowe felgi aluminiowe do opon zimowych, zeby nie przekładać opon a cale kola
Maz mnie obudzil i spac nie moge, to szukam dalej polecacie cos?
W ogole mial ktos do czynienia z eco bubble lub pralka parowa?
W ogole kupowalismy na szybko jak sie tu przeprowadzilismy, w sumie na wariata, bo wpadlismy do sklepu pol godziny przed zamknieciem, a na tapecie byla pralka i zmywarka... po czasie zorientowalam sie, ze to raka sama, tylko model nowsza jaka ma moja mama i tez ja wyklina... brawo ja
Wczoraj nam bezpiecznik wybijal i szukalismy co sie stalo, zeszlam do piewnicy, a tam takie zapaszki ze hoho... poszedl silnik...
Tylko czemu nie wczesniej, a zaraz po przeprowadzce i po tym jak kupilismy nowe felgi aluminiowe do opon zimowych, zeby nie przekładać opon a cale kola
Maz mnie obudzil i spac nie moge, to szukam dalej polecacie cos?
W ogole mial ktos do czynienia z eco bubble lub pralka parowa?
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
My mamy Samsunga eco bubble i nie mam się do czego przyczepić. Jak kupowaliśmy, to zależało nam na silniku inwerterowym i jak największym bębnie.
Ruby nam znajomy mechanik powiedział tylko żeby nie kupowac add washy bo te elementy bardzo latwo się psują i sa drogie przy wymianie. A ja bylam taka napalona bo wiecznie jak włączę pralke to jeszcze coś znajduję do prania
Miska, dzieki:* wlasnie nad Samsungiem myslimy...
Znalazlam jeszcze fajna Bauknecht, ale kurcze firme ze slyszenia znam, ale tak zebym kojarzyla ja bardziej z opinii to juz nie... a tez funkcje i pobor pradu i wody fajnie wygladaja...
Mimezja, dobrze, ze piszesz... ja wczoraj jak zobaczylam, to tez mysle sobie "ale ekstra!" I w starym mieszkaniu tez bym sie napalila pewnie, bo tez czesto cos zapominam, ale teraz stwierdzilam, ze pewnie by mi sie nie chcialo do piewnicy leciec dolozyc
Znalazlam jeszcze fajna Bauknecht, ale kurcze firme ze slyszenia znam, ale tak zebym kojarzyla ja bardziej z opinii to juz nie... a tez funkcje i pobor pradu i wody fajnie wygladaja...
Mimezja, dobrze, ze piszesz... ja wczoraj jak zobaczylam, to tez mysle sobie "ale ekstra!" I w starym mieszkaniu tez bym sie napalila pewnie, bo tez czesto cos zapominam, ale teraz stwierdzilam, ze pewnie by mi sie nie chcialo do piewnicy leciec dolozyc
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵