Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
efryna super! Ja bym sie cieszyla, bo ja waze wieczorem 2 kg wiecej niz rano
Ja się w ogóle nigdy nie ważę wieczorem, bo to jak policzek więc nawet nie wiem, jaka może być różnica, ale nie mogłam się wczoraj powstrzymać, jak zobaczyłam wagę
I bardzo mi to poprawiło humor
I bardzo mi to poprawiło humor
Efryna, ja waze sie po poludniu tylko wtedy kiedy lecimy do PL/ IE i musze zwazyc walizke
daff, popłynęłam na początku, ale postanowiłam się wziąć w garść na końcówkę
Efryna gratulacje!
Tym większe, ze byłaś pewna innego wyniku
Tym większe, ze byłaś pewna innego wyniku
Daff, no to Ci się nie dziwię...
Efryna, gratki. Niemcy Ci służą
Efryna, gratki. Niemcy Ci służą
Gratulacje spadków!
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Wracam do tematu.
Weszłam dziś na wagę i się przeraziłam... Jeszcze nigdy tak szybko nie przybywały mi kg! No ale to nie wzięło się z powietrza. Ostatnio jadłam co chciałam i prawie tyle, co mój ważący 95kg mąż. Wstyd mi i czas na konsekwencje
Weszłam dziś na wagę i się przeraziłam... Jeszcze nigdy tak szybko nie przybywały mi kg! No ale to nie wzięło się z powietrza. Ostatnio jadłam co chciałam i prawie tyle, co mój ważący 95kg mąż. Wstyd mi i czas na konsekwencje
Daff, wolę nie, bo zaraz mnie opieprzycie, że wymyślam. Napiszę tylko, że w miesiąc przybyło mi prawie 4 kg. Jakbym tyle zrzuciła do Świąt, to byłabym szczęśliwa.
Misiowa mam nadzieję, ze nie pójdziesz w moje ślady, ale ja bardzo wyraźnie widzę, ze im dalej jestem "z wiekiem" tym łatwiej nabieram i tym trudniej zrzucam
Chyba wszyscy to zauważają (Itzal, nie musisz dodawać komentarza "ja nie zauważyłam" )