Moja walka o lepszą sylwetkę
Moja walka o lepszą sylwetkę
Suerte piona, mam to samo, raz jadłam w chudym ciachu, ich słodycze są słodzone erytrolem
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Karla dalej Cię meczy... tule. A macie sklepy zielarskie? Może dorwiesz gdzies arnikę?
Daff gratuluję!!
Daff gratuluję!!
Kupilam i obrzydliwe. Nikt tego nie chcIl jescdaffodil pisze:U mnie w biedronce były takie cuda ostatnio
Mimezja dzięki!
Suerte nie pamietam, najmniej lubię snicersa
Lalala, Hana właśnie pada na drzemkę (), a M jedzie z moja ukochana pizza. Pewnie już nie będę w stanie tu dziś napisać..
Suerte nie pamietam, najmniej lubię snicersa
Lalala, Hana właśnie pada na drzemkę (), a M jedzie z moja ukochana pizza. Pewnie już nie będę w stanie tu dziś napisać..
Ja też team Snickers, pamiętam tę pastę do smarowania! Uwielbiałam ją! Nawet bardziej niż nutellę;) ale faktycznie lata jej nie widziałam. Ja w ogóle uwielbiam wszystko z orzechami/orzeszkami (czekoladę z orzechami, masło orzechowe, m&msy z orzechami itp) w przeciwieństwie do mojego męża, który po prostu nienawidzi orzechowych rzeczy, więc nie ma tu konfliktu interesów:P ale moja córka zdecydowanie się w ojca wdała
+1efryna pisze:Ja też team Snickers, pamiętam tę pastę do smarowania! Uwielbiałam ją! Nawet bardziej niż nutellę;) ale faktycznie lata jej nie widziałam. Ja w ogóle uwielbiam wszystko z orzechami/orzeszkami (czekoladę z orzechami, masło orzechowe, m&msy z orzechami itp)
Mimezja, meczy, meczy, wymyslilam sobie fasolke na kolacje i jajo sadzone, jadlam je 30 min....
sklepy zielarskie sa, a jaka to by musiala byc arnika?
sklepy zielarskie sa, a jaka to by musiala byc arnika?
U mnie 64.5kg czyli 2.5 kg mniej od poczatku walki niby nic, ale chyba lepiej sie czuje i wygladam Spodnie jakos lzej wchodza
Karla ile masz wzrostu?
ja dzisiaj weszłam na wagę 63,9... masakra...