Ja mam przymusowy detox. Muszę kogoś znaleźć, bo lubię mieć zrobione paznokcie. A jak zaczęłam a trzeć na te wszystkie lampy i rzeczy które musiałabym mieć to mi zaczął mózg parować...
Hybrydy w domowych warunkach.
Re: Hybrydy w domowych warunkach.
Adu 

Ja mam przymusowy detox. Muszę kogoś znaleźć, bo lubię mieć zrobione paznokcie. A jak zaczęłam a trzeć na te wszystkie lampy i rzeczy które musiałabym mieć to mi zaczął mózg parować...
Aneczka, rozumiem chęć oszczędności, ale jednak to fajnie wyjść "na paznokcie" i przez te pół godziny mieć święty spokój 

haha jak wychodziłam na paznokcie to mnie przynajmniej 2 godziny nie było
Teraz to przynajmniej P juz nie będzie mi nic mówił, bo raz w miesiącu chodzi do barbera i też ma tam prawie godzine spokoju
Ja dostałam pod choinkę zestaw do robienia hybryd i naprawdę czuję się jak jeden wielki wyrzut sumienia, bo mój brat się naprawdę postarał z prezentem, ale jakoś nie widzę tego, że będę sobie kiedykolwiek robić paznokcie
totalnie tego nie umiem, nawet równe opilowanie to dla mnie ciężkie wyzwanie. Robiłam sobie na próbę na stopach i generalnie odniosłam spektakularną porażkę 

Efryna, nauczyłaś się szyć, to i z paznokciami sobie poradzisz. 

farazi
jak paznokcie będą na poziomie mojego szycia, to będę chodzić w rękawiczkach 

Drogo! Tytanowe u tej mojej znajomej kosztują 100zl, ale ja po znajomości place 70

N 2018
M 2023
M 2023
Ja płacę 80 i uważam, że to dobra cena (potrafi być drożej w krk)
Ja sobie sama piłuję paznokcie do kształtu, jaki lubię. Siostra robi resztę. Nieraz się klientki dziwnie patrzyły i słyszały tylko komentarz "to moja siostra, ona sobie musi sama".
Na resztę się nie porywam. Byłoby mi wstyd przed siostrą, że mam takie brzydkie kulfony
Mam pytanie. Czy jak idziecie do salonu i tam na przykład macie wycinane skórki to kosmetyczka wyjmuje cążki sterylizowane?
Na resztę się nie porywam. Byłoby mi wstyd przed siostrą, że mam takie brzydkie kulfony

Mam pytanie. Czy jak idziecie do salonu i tam na przykład macie wycinane skórki to kosmetyczka wyjmuje cążki sterylizowane?
Zawsze autoklawowane
Nessa, dla mnie spoko, ale jakby było na max dwóch paznokciach 
Na wszystkich to dla mnie za dużo. Ale ogólnie fajny kolor.
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka

Na wszystkich to dla mnie za dużo. Ale ogólnie fajny kolor.
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Adu, co to jest za kolor? Ten jasny 
Nessa, cena naprawdę zależy od miasta. Gdyby ktoś mi u nas powiedział:60zł to bym się zaczęła zastanawiać: jaka jest podpucha, że tu jest tak tanio

Nessa, cena naprawdę zależy od miasta. Gdyby ktoś mi u nas powiedział:60zł to bym się zaczęła zastanawiać: jaka jest podpucha, że tu jest tak tanio

Dzięki za odp.