Hybrydy w domowych warunkach.
Re: Hybrydy w domowych warunkach.
Nessa ja wiem, że drogo, ale takie są ceny usług w Warszawie.
U mojej pani, u której jestem stałą klientką oficjalny cennik to 100 zł + 10 zł za zdjęcie, jeśli nie było u niej. Ja płacę 90 zł, taki rabat.
Niestety ona jest oblegana i ciężko u niej z terminem. Więc muszę się błąkać czasem bez rabatu;)
U mojej pani, u której jestem stałą klientką oficjalny cennik to 100 zł + 10 zł za zdjęcie, jeśli nie było u niej. Ja płacę 90 zł, taki rabat.
Niestety ona jest oblegana i ciężko u niej z terminem. Więc muszę się błąkać czasem bez rabatu;)
Taniej jest w takich punktach, w których nie umawia się na godzinę tylko po prostu przychodzi "z ulicy". Tam paznokcie robią Chińczycy?/Wietnamczycy?, W niektórych takich punktach jest po 7-8 stanowisk i tam jest taniej.
Ale jakoś mam obiekcje;)
Przeraża mnie tam masówka.
Ale jakoś mam obiekcje;)
Przeraża mnie tam masówka.
Ja sobie sama piłuję paznokcie do kształtu, jaki lubię. Siostra robi resztę. Nieraz się klientki dziwnie patrzyły i słyszały tylko komentarz "to moja siostra, ona sobie musi sama".
Na resztę się nie porywam. Byłoby mi wstyd przed siostrą, że mam takie brzydkie kulfony
Mam pytanie. Czy jak idziecie do salonu i tam na przykład macie wycinane skórki to kosmetyczka wyjmuje cążki sterylizowane?
Na resztę się nie porywam. Byłoby mi wstyd przed siostrą, że mam takie brzydkie kulfony
Mam pytanie. Czy jak idziecie do salonu i tam na przykład macie wycinane skórki to kosmetyczka wyjmuje cążki sterylizowane?
Farazi, w pakiecie z atoklawu zawsze wyjmuja cały zestaw.
Zawsze autoklawowane
Nessa, dla mnie spoko, ale jakby było na max dwóch paznokciach
Na wszystkich to dla mnie za dużo. Ale ogólnie fajny kolor.
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Na wszystkich to dla mnie za dużo. Ale ogólnie fajny kolor.
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Adu, co to jest za kolor? Ten jasny
Nessa, cena naprawdę zależy od miasta. Gdyby ktoś mi u nas powiedział:60zł to bym się zaczęła zastanawiać: jaka jest podpucha, że tu jest tak tanio
Nessa, cena naprawdę zależy od miasta. Gdyby ktoś mi u nas powiedział:60zł to bym się zaczęła zastanawiać: jaka jest podpucha, że tu jest tak tanio
Dzięki za odp.
- mała_czarna
Haha miałam to samo gdy mi się pojawiła zajawka żeby sobie kupić zestaw. Tym samym dalej nie mam.Aneczka98 pisze: A jak zaczęłam a trzeć na te wszystkie lampy i rzeczy które musiałabym mieć to mi zaczął mózg parować...
Koło mnie hybrydy 80zl i niby jeszcze bez tragedii ale mi rosną szybko paznokcie i po 2tyg już to paskudnie wyglada a chodzenie co 2tyg to już za dużo zachodu i kasy.
Misiaq nie miałam pojęcia o istnieniu takich punktów! Zabawnie musi to wyglądać, taka produkcja Spodziewałam się, że w Warszawie drożej, ale jednak dużo drożej
U nas też z terminami kiepsko, ta moja żadnych nowych klientek nie przyjmuje. Najnowszy punkt otworzył się w listopadzie (moja przyjaciółka płaci tam 150zl za żelowe... Jest najdrożej) i oni już teraz też stale klientki zapisują, a nowe "na telefon" jak coś się zwolni.
Meg ja właśnie teraz czuję się spełniona bo zawsze było mi mało błysku
Na Dniu Babci i Dziadka większość babć miała zrobione paznokcie, włosy ładnie ułożone, makijaż. Moim zdaniem dobrze, że kobiety teraz dbają o wygląd. Moja babcia jak byłam dzieckiem chodziła w chustce na głowie i do dziś chodzi (to znaczy już nie chodzi o własnych siłach, ale jak jedzie do lekarza to w chustce) nie wiem czy kiedykolwiek miała makijaż na sobie.
U nas też z terminami kiepsko, ta moja żadnych nowych klientek nie przyjmuje. Najnowszy punkt otworzył się w listopadzie (moja przyjaciółka płaci tam 150zl za żelowe... Jest najdrożej) i oni już teraz też stale klientki zapisują, a nowe "na telefon" jak coś się zwolni.
Meg ja właśnie teraz czuję się spełniona bo zawsze było mi mało błysku
Na Dniu Babci i Dziadka większość babć miała zrobione paznokcie, włosy ładnie ułożone, makijaż. Moim zdaniem dobrze, że kobiety teraz dbają o wygląd. Moja babcia jak byłam dzieckiem chodziła w chustce na głowie i do dziś chodzi (to znaczy już nie chodzi o własnych siłach, ale jak jedzie do lekarza to w chustce) nie wiem czy kiedykolwiek miała makijaż na sobie.
N 2018
M 2023
M 2023
Nessa, mama mojej mamy też chodziła w chustce na głowie, w spódnicy i w fartuchu. Na głowie zawsze miała zawinięty koczek. I dla mnie to taki symbol babci był. Zawsze mówiłam, że babcia Józia to taka prawdziwa babcia, nawet z wyglądu. Za to mama taty była nowocześniejsza. Miała farbowane włosy i trwała i chodziła w spodniach
Yenna to indigo caffe latte:)
Mała, wtedy najlepiej robić co 3 tygodnie, jeśli pod skórki będą pomalowane to odrost nie będzie za duży, a jedna wizyta w miesiącu
U nas (15 km do Warszawy) ceny za paznokcie hybrydowe są ok 80-110. Akryl czy żel więcej. No i w większości salonów za każdy jeden paznokieć że zrobieniem +5/10 zł
Mała, wtedy najlepiej robić co 3 tygodnie, jeśli pod skórki będą pomalowane to odrost nie będzie za duży, a jedna wizyta w miesiącu
U nas (15 km do Warszawy) ceny za paznokcie hybrydowe są ok 80-110. Akryl czy żel więcej. No i w większości salonów za każdy jeden paznokieć że zrobieniem +5/10 zł
Ja tutaj tez juz takie "chinskie" produkcje w dwoch galeriach widzialam...
Nessa, Adu paznokcie ekstra!
Nessa, Adu paznokcie ekstra!
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Takie już bardziej wiosenne.
Kropki zgapiłam od Adu