nasze 4 kąty
Re: nasze 4 kąty
Ja firanki i zasłony kupuje w LM to też super jakość nie jest
Asieka, super, od razu odetchniecie.
Asieka sporo miejsca
Ja to bym tylko zrobiła sobie osobne wejście do sypialni, żeby niekoniecznie chodzić tylko przez pokój dzieci. Chyba że tak się nie ds
Ja to bym tylko zrobiła sobie osobne wejście do sypialni, żeby niekoniecznie chodzić tylko przez pokój dzieci. Chyba że tak się nie ds
Asieka, zamurowalabym drzwi z sypialni do pokoju dla dzieci, zsby pokoje nie byly przechodnie, a zrobiła drzwi prosto z klatki
Drzwi tak są obecnie- bo tak rodzice wchodzą. Będziemy robić drzwi z pokoju do dzieciaków.
Chcemy mieć mieszkanie w całości. Póki dzieci są małe to tak będzie wygodniej. Bezsensu wychodzić z kuchni na korytarz i do sypialni.
Chcemy mieć mieszkanie w całości. Póki dzieci są małe to tak będzie wygodniej. Bezsensu wychodzić z kuchni na korytarz i do sypialni.
Asieka, tez zrobilabym jak dziewczyny pisza... no.ale ja sobie nie wyobrazam jakbym miala noca isc np do wc i przechodzic przez pokoj spiacej M, czy nawet isc klasc sie spac i wchodzic przez jej pokoj... jedno co by byko pewno, to to, ze by sie obudzila
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Ja bym zrobiła dodatkowe drzwi na klatkę, a obecne zostawiła z tych względów, o których pisała asieka.
Drzwi na klatkę są, bo rodzice nimi wchodzą. Pierwsze jest ten narożny i przechodni do drugiego. Ja całe życie przechodziłam tam przez rodziców pokój bo my z bratem bylibyśmy w przyszłym pokoju dzieciaków.
A ja nie, w nocy w piżamie będzie latać przez klatkę do chłopców? Może w przyszłości tak, ale teraz nie.
M. 2016
W. 2018
J. 21 VIII 2022
W. 2018
J. 21 VIII 2022
Dla mnie to najgorsze co może być, przechodzic przez czyjąś sypialnię. Rozumiem, żeby teraz jak dzidci male wchodzic do ich pokoju, ok, ale ti tymczasowo, poki male. No i te drzwi z klatki jak są, ti juz lepiej.
Jak dzieci podrosną to można drzwi te wewnętrzne zamknąć i przechodzić przez korytarz. Teraz to bezsensu jest.
No to jeśli tam są podwójne drzwi, to ja bym tak zostawiła (tylko koniecznie z zamkami na klucz )