Ile kosztuje życie...
Re: Ile kosztuje życie...
Nas ten miesiąc pogrążył. Wyjazd nad morze, urodziny A, węgiel i chrzciny. Wydaliśmy tyle co normalnie w 3 -4 miesiące
Sofii ile ton potrzebujecie?
U nas to juz na szczęście za nami...
U nas to juz na szczęście za nami...
Nuuutella, 4-5, w zeszłym roku zeszło nam 4 ale np w sypialno w ogóle nie grzaliśmy, teraz ze względu na małego trzeba będzie. Także 5 raczej na pewno pójdzie.
Jeśli macie w okolicy market DINO to w promocji jest płyn do prania Woollite 21 za 11zł (normalna cena 20zł bez grosza). ja wzięłam 3 butelki czyli 6l Za JumboPack jakiś czas temu płaciłam 30zł za 5l.
Co do opału na zimę to mamy prawie 3t węgla, 7m drzewa ale zamierzamy dokupić i jeszcze chcemy kupić 1t brykietu.
Co do opału na zimę to mamy prawie 3t węgla, 7m drzewa ale zamierzamy dokupić i jeszcze chcemy kupić 1t brykietu.
Nadia, bardzo często jest ta promocja w dino
Sofii gdy miałam jeszcze poprzednią butlę to widocznie nie zwracałam uwagi Często zwracam uwagę ale na promocje przy stoisku ze słodkościami i lodami
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
- mała_czarna
Hebe i biedronka tak często mają promocje na pieluchy ze juz nie pamiętam kiedy w regularnej cenie kupowalismy
Ja mam pomysł żeby oprócz normalnych oszczędności odkładać tez tak 10% swojej wypłaty na osobną kupkę - na ta wymarzoną Nowa Zelandie
Ja mam pomysł żeby oprócz normalnych oszczędności odkładać tez tak 10% swojej wypłaty na osobną kupkę - na ta wymarzoną Nowa Zelandie
- malwinka89
W hebe są pieluchy Dada? Ja myślałam, że one są Biedronkowe.
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Ehh chwilę odetchnelam od pieluch i znów trzeba będzie łowić promocje
A to nie wiedziałam. Chyba nigdy w hebe nie byłamNecia pisze:Hebe i biedronka to ten sam właściciel jeronimo Martins
Dobrze, że mam w domu jeszcze 8 kartonów pampersów. Będę polować tylko na 4+ w promocji.
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.