Serio? Ja zawsze byłam zadowolona z ich produktów, muszse doczytać
Hity i kity kosmetyczne
- Escherichia
Re: Hity i kity kosmetyczne
Dlatego ja mam plan przerzucić się na naturalne i wegańskie
Zastanawiam się czy brać krem złuszczający z Ziai czy próbować wybielić przebarwienia po wyciskanych pryszczach olejkiem z drzewa sandałowego
Zastanawiam się czy brać krem złuszczający z Ziai czy próbować wybielić przebarwienia po wyciskanych pryszczach olejkiem z drzewa sandałowego
Mi kremy bb nie podeszly, za to u siostrzenicy spróbowałam tego podkladu i kończę 3cie opakowanie
Ja jeszcze polecam takie maseczki.
Kupuję w eko sreko sklepie kosmetycznym.
Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
Kupuję w eko sreko sklepie kosmetycznym.
Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
Jezu myślałam, że maseczki ochronne, wiecie, te na korona i tak czytam, że trzeba ją zmyć po 10 minutach
Piłaś już coś?efryna pisze:Jezu myślałam, że maseczki ochronne, wiecie, te na korona i tak czytam, że trzeba ją zmyć po 10 minutach
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Właśnie tak jest
Nie ale serio robiłam coś innego i zerknelam że polecasz fajne maski, można kupić w sklepie kosmetycznym, no to spoko, bo właśnie mi potrzebne, zerkam na opis, jeszcze raz przelatuję do góry i doznaję olśnienia. Kurtyna
Nie ale serio robiłam coś innego i zerknelam że polecasz fajne maski, można kupić w sklepie kosmetycznym, no to spoko, bo właśnie mi potrzebne, zerkam na opis, jeszcze raz przelatuję do góry i doznaję olśnienia. Kurtyna
To maseczku babci Agafii, oni maja wszystko super i peoste składy, mega tsnie szampony
Z babci Agafii szampony mi nie pasuja bo sa za depikatne ale bardzo lubie czarne mydło - i używam go zarówno do ciala jak i włosów
wygrałaś
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Dziewczyny z problemami z cerą będę testować https://healthlabs.pl/4her/48-57-newme- ... apsulek-60 tanie nie są, mi ze zniżką wyszło 130 zł za miesięczną terapie, ale jak zobaczyłam efekty u dziewczyn które tak jak ja próbowały wszystkiego (albo więcej tak jak np. laser) to nie mogłam się powstrzymać. Dam znać czy są warte ceny