Serio? Ja zawsze byłam zadowolona z ich produktów, muszse doczytać
Hity i kity kosmetyczne
- Escherichia
Re: Hity i kity kosmetyczne
Dlatego ja mam plan przerzucić się na naturalne i wegańskie
Zastanawiam się czy brać krem złuszczający z Ziai czy próbować wybielić przebarwienia po wyciskanych pryszczach olejkiem z drzewa sandałowego

Zastanawiam się czy brać krem złuszczający z Ziai czy próbować wybielić przebarwienia po wyciskanych pryszczach olejkiem z drzewa sandałowego
Mi kremy bb nie podeszly, za to u siostrzenicy spróbowałam tego podkladu i kończę 3cie opakowanie

Jezu myślałam, że maseczki ochronne, wiecie, te na korona i tak czytam, że trzeba ją zmyć po 10 minutach 

Piłaś już coś?efryna pisze:Jezu myślałam, że maseczki ochronne, wiecie, te na korona i tak czytam, że trzeba ją zmyć po 10 minutach

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Właśnie tak jest 
Nie ale serio robiłam coś innego i zerknelam że polecasz fajne maski, można kupić w sklepie kosmetycznym, no to spoko, bo właśnie mi potrzebne, zerkam na opis, jeszcze raz przelatuję do góry i doznaję olśnienia. Kurtyna
Nie ale serio robiłam coś innego i zerknelam że polecasz fajne maski, można kupić w sklepie kosmetycznym, no to spoko, bo właśnie mi potrzebne, zerkam na opis, jeszcze raz przelatuję do góry i doznaję olśnienia. Kurtyna
To maseczku babci Agafii, oni maja wszystko super i peoste składy, mega tsnie szampony

Z babci Agafii szampony mi nie pasuja bo sa za depikatne ale bardzo lubie czarne mydło - i używam go zarówno do ciala jak i włosów 

wygrałaś

"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Dziewczyny z problemami z cerą będę testować https://healthlabs.pl/4her/48-57-newme- ... apsulek-60 tanie nie są, mi ze zniżką wyszło 130 zł za miesięczną terapie, ale jak zobaczyłam efekty u dziewczyn które tak jak ja próbowały wszystkiego (albo więcej tak jak np. laser) to nie mogłam się powstrzymać. Dam znać czy są warte ceny 

Shattered, ponoc e na włosy chwałaz 4her, ale caly czas nie wiem czy to nie kwestia pieniędzy:P daj znac

Jak pomoże mi na włosy i paznokcie też nie będę narzekać no ale najbardziej mam nadzieję na twarz
już mam dość słuchania od dermatologów "niech pani nie pije napojów słodzonych, nie je czekolady to przejdzie", a jak mówię, że tego w mojej diecie nie ma to robią takie taaa, jasne..."