Hity i kity kosmetyczne
Re: Hity i kity kosmetyczne
Shattered, ponoc e na włosy chwałaz 4her, ale caly czas nie wiem czy to nie kwestia pieniędzy:P daj znac
Jak pomoże mi na włosy i paznokcie też nie będę narzekać no ale najbardziej mam nadzieję na twarz już mam dość słuchania od dermatologów "niech pani nie pije napojów słodzonych, nie je czekolady to przejdzie", a jak mówię, że tego w mojej diecie nie ma to robią takie taaa, jasne..."
A jaki masz problem? (Jeśli to nie tajemnica).shattered pisze: ↑15 kwie 2020, 16:31Jak pomoże mi na włosy i paznokcie też nie będę narzekać no ale najbardziej mam nadzieję na twarz już mam dość słuchania od dermatologów "niech pani nie pije napojów słodzonych, nie je czekolady to przejdzie", a jak mówię, że tego w mojej diecie nie ma to robią takie taaa, jasne..."
Trądzik?
Trądzik taki jakiego nie miałam w życiu. Najgorzej ma się żuchwa i tuż pod nią ale ostatnio jest też na policzkach, czole, no w sumie wszędzie. W dodatku jest taki bolesny i długo zostają mi po nim blizny. Próbowałam antybiotyków, kremów cud, kwasów, olejków i nic. Z 2 lata się z tym męczę i jest tylko gorzej.
Shattered, ja wlasnie mam takie podskorne paskudy, które potem dlugo są czerwone. Zreszta widać na zdjęciu które wstawialam. Nie wiem od czego to soe bierze. Na prwno po kpnkretnym oczyszczaniu i jak chodziłam na kwasy o ladnie buzie wprowadziłam.
- Escherichia
Shattered, trzymam kciuki za efekty!
- Escherichia
Do mnie przyszedł krem i czarne mydło.. nie mogę się doczekać wieczoru
Hity i kity kosmetyczne
Dziewczyny te podskórne paskudztwa to są pryszcze hormonalne. Niestety póki w środku nie będzie porządku to żadne kremy nie pomogą najczęściej są na brodzie, żuchwie, policzkach.
Przerobiłam przez ciąża. Odkąd urodziłam zdarzają sie bardzo bardzo rzadko. Przez ostatnie prawie 4 lata licząc ciąże miałam takiego pryszcza 3 razy. Kiedyś raz w miesiącu
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Przerobiłam przez ciąża. Odkąd urodziłam zdarzają sie bardzo bardzo rzadko. Przez ostatnie prawie 4 lata licząc ciąże miałam takiego pryszcza 3 razy. Kiedyś raz w miesiącu
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Ja właśnie siedzę w maseczce skin79, uwielbiam je
(dla Efryny - nie chodzi o maseczki ochronne na wirusa tylko takie na piękność )
(dla Efryny - nie chodzi o maseczki ochronne na wirusa tylko takie na piękność )
To dla Efryny
Misiaq jaka? Ja mam z 6 z gratisów, leżą sobie biedne może sobie zrobie
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Misiaq pisze:Ja właśnie siedzę w maseczce skin79, uwielbiam je
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Na wyprzedaży w Douglasie kupiłam takie, zostało mi jeszcze kilka sztuk.
u mnie praktycznie codziennie jest coś nowego :/ a hormony mam badane co 3 miesiące bo mam guza tarczycy i wszystko stabilnie więc szukam gdzie tylko mogę