nasz balkon i ogród
Re: nasz balkon i ogród
U Ruby jest chyba jednak trochę cieplej niż u nas? Ja tam czekam z sadzeniem na balkon do maja, jednak za dużo mnie to nerwów kosztuje, żebym później się stresowała, czy mi nie zmarzną rzeczy. Za to poziomka przetrwała zimę, nie wiem jakim cudem! I to tylko dlatego, że zapomniałam jej wyrzucić, a tu proszę, takie ładne zielone listki
Miśka nie ma za co
Ruby to ciepło macie, u nas w nocy mroz
Ruby to ciepło macie, u nas w nocy mroz
Efryna, u mnie balkon tez zawsze zaczal "kwitnac" w drugiej polowie maja... teraz mi sie chyba udzielilo, ze wszyscy dookola juz maja, to tez sie skusilam, bo jeszcze poczatkiem tygodnia sama mowilam do meza, ze moze za wczesnie...
Ale jestem wdzieczna za sugestie, ze moze mi cos pomarznac, bo przynajmniej dzieki wam bede zwracala wieksza uwage na zapowiadana temp i w razie czego okryje...
Nutella, aktualnie taka sytuacja
Ale jestem wdzieczna za sugestie, ze moze mi cos pomarznac, bo przynajmniej dzieki wam bede zwracala wieksza uwage na zapowiadana temp i w razie czego okryje...
Nutella, aktualnie taka sytuacja
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Ruby u nas też przymrozki w nocy więc mamy obawy o posianą trawę, ale skoro u Was tak ciepło, to chyba możecie być spokojni a w razie jakiś spadków temperatur możecie okryć.
Trawie raczej nic nie będzie, my posialiśmy jakieś 2 m temu, były regularne przymrozki i już pięknie wyrosłasowaa pisze:Ruby u nas też przymrozki w nocy więc mamy obawy o posianą trawę, ale skoro u Was tak ciepło, to chyba możecie być spokojni a w razie jakiś spadków temperatur możecie okryć.
Miśka, skąd zamawialiście domek? My tez chcemy w tym roku kupić, ale już widzę jak T się cieszy, że będzie tyle składania
aitutaki, zamówiliśmy z Meblogrodu.
Nie polecam samodzielnego skręcania, chyba że macie idealnie wypoziomowane podłoże. Walczyliśmy dziś od 9 i jesteśmy w połowie. Koszmar po prostu.
Nie polecam samodzielnego skręcania, chyba że macie idealnie wypoziomowane podłoże. Walczyliśmy dziś od 9 i jesteśmy w połowie. Koszmar po prostu.
Sąsiedzi kręcą już drugi tydzień gotowca i końca tam się nie dopatruje
P. Chce chłopakom za rok zrobić sam w ogrodzie
P. Chce chłopakom za rok zrobić sam w ogrodzie
Aż tak źle chyba u nas nie będzie Zostało mi jeszcze kilka elementów do pomalowania i myślę, że w sobotę skończymy składać.
Aitutaki, u innych wykonawców można było bez problemu kupić plac z montażem, tylko najbliższe terminy były pod koniec maja, więc kupiliśmy taki dostępny "od ręki".
Aitutaki, u innych wykonawców można było bez problemu kupić plac z montażem, tylko najbliższe terminy były pod koniec maja, więc kupiliśmy taki dostępny "od ręki".
- malwinka89
Malwinka, ekstra!
Dorobilismy sie troche trawy
Dorobilismy sie troche trawy
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Świetny taras!
Mój odświeżony balkon. Niestety barierki wołają o pomstę do nieba i brak czasu żeby je ogarnąć. Będzie osłona w sobotę zakładana
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Mój odświeżony balkon. Niestety barierki wołają o pomstę do nieba i brak czasu żeby je ogarnąć. Będzie osłona w sobotę zakładana
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Necia super! Bardzo kolorowo.
A z osłonką to jesteś pewna czy się sprawdzi
My zwijaliśmy, bo Marysia chce widzieć
A z osłonką to jesteś pewna czy się sprawdzi
My zwijaliśmy, bo Marysia chce widzieć