efryna pisze:
ogólnie to musi być smacznie, bo inaczej zaraz wymiękam
Moja walka o lepszą sylwetkę
- mała_czarna
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Mała czarna, tak, swoje też można dodawać.
Sysolina, Cinnilla, hej
Hecate, hej ja obiad jem o 12-13 a pracy, w domu jem potem zazwyczaj jaki koktajl/sałatkę i kanapki. Ł też je w pracy, więc nie jemy w domu razem obiadu. Od tego tak się spaslam, bo za dużo obiadów
Ja też jem tylko to co mi smakuje, nie katuje się niedobrymi potrawami
Wypłata przyszła, zamówiłam rowerek.
Sysolina, Cinnilla, hej
Hecate, hej ja obiad jem o 12-13 a pracy, w domu jem potem zazwyczaj jaki koktajl/sałatkę i kanapki. Ł też je w pracy, więc nie jemy w domu razem obiadu. Od tego tak się spaslam, bo za dużo obiadów
Wypłata przyszła, zamówiłam rowerek.
- mała_czarna
Tez mam takie podejście i póki co udaje mi się tam znaleźć takie potrawy.szladus pisze:
szladus pisze: Wypłata przyszła, zamówiłam rowerek.
Hecate -- ten Twój przykładowy jadłospis mógłby być moim -- z tym, że zamiast konfitury bym zjadła coś innego do bułki, np. serek z pomidorem albo jakąś pastę (nie lubię słodkich śniadań), no i dla mnie takie wielkie kolację z ziemniakami nie wchodzą w grę -- więc na kolację bym pewnie zjadła jakiś twaróg z rzodkiewką albo sałatkę z tuńczykiem (ja jem jeden "obiad" w ciągu dnia, 4 pozostałe posiłki są raczej małe)
Szladuss ja często w jadlospisie mialam truskawki z czekolada i obiady ktore w sosie zawieraly smietane
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Dzieki dziewczyny, moze w pracy bede jadla troche lzej, bo jednak obiad jadamy razem i nie chcialabym z tego rezygnowac.
Efryna, szczerze mowiac to rzadko jadam slodkie sniadania. Za to bardzo lubie swiezy chleb i to mnie gubi... do tego szyneczka, ser, pomidor... a wszystko zwienczyc lycha majonezu i posypac szczypiorkiem
Ten twoj serek z pomidorem zdecydowanie brzmi zdrowiej
Efryna, szczerze mowiac to rzadko jadam slodkie sniadania. Za to bardzo lubie swiezy chleb i to mnie gubi... do tego szyneczka, ser, pomidor... a wszystko zwienczyc lycha majonezu i posypac szczypiorkiem
Ten twoj serek z pomidorem zdecydowanie brzmi zdrowiej
- mała_czarna
Ja dziś na kolacje miałam takiego tosta (foto z portalu)
mala_czarna, mniamm, pysznie wyglada Szkoda ze ja nie moge zytniego chleba a ta lubie
- mała_czarna
KarLa ja nie robie na zytnim bo nie lubię. Tam mam tylko napisane ze musi być chleb pełnoziarnisty.
mala_czarna, aha myslalam ze to zytni, Pelnoziarnisty lubie jeszcze bardziej, ale ze wzgledu na lenistwo, nie chce mi sie chodzic do polskiego sklepu i robie pszenny w maszynie do chleba Chociaz chyba tez sa tam przepisy na pelnoziariste chleby
Mała, jak się nazywa ta kolacja? To zrobię taka sama
- mała_czarna
Tosty z jajkiem i szynką
mała_czarna, jeśli będziesz miała w propozycjach sałatkę chlebową z awokado to daj jej szansę Ja zaryzykowałam i często wracam do tego dania.
mala_czarna, narobilas mi ochoty na takiego tosta i musialam sobie zrobic
- mała_czarna
KarLa polecam się na przyszłość
Farazi nie jestem fanką awokado.
Farazi nie jestem fanką awokado.